hjarte.


i dag fekk eg ein mail som fekk hjartet mitt til å hoppa. eg elskar når de sender meg mail om kjærleik. som oftast er det knuste hjarter eller gutar med frekner som ikkje ser dit dei skal sjå, men når eg då får ein slik mail så hoppar hjartet mitt.

“Jeg ville fortelle deg litt om min store kjærlighet :)

Jeg er forelska. Jeg er skikkelig forelska. Han er den fineste i hele verden og jeg får et skikkelig trykk inne i brystkassa mi bare jeg tenker på ham. Han har de peneste hendene som passer perfekt i mine og jeg går meg vill i øynene hans. Han blåser i verden rundt og kysser meg midt på åpen gate. Han lager middager til meg og stryker meg på ryggen når jeg sover. Han forteller meg at jeg er fantastisk og han får meg til å føle meg som den heldigste i verden, noe jeg også er. Han er trønder, og også den søteste i hele verden når han sier “sainnjt, ja?”. Han har verdens fineste smil og utrolig skjønne øreflipper.

Jeg er forelska. Jeg er skikkelig forelska.”

gratulerar med kjærleiken, pia. nyt den. suss! god natt, finingar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *