cannellini cannelloni

200809200
i dag skal me laga cannelloni. det einaste du treng som er basta bom er: to boksar hakka tomater, ost(eg brukte mozzarella) og cannelloni-rør. cannelloni er pasta og ein kan få kjøpt det på meny og litt større matputikkar. eg kjøpte mine på grønland torg, der har dei alt mulig sånt. så treng du alt anna du vil ha inni røyra dine. me hadde to lauk og to kyllingfiletar til to personar. alt må uansett kuttast i små små bitar så ein kan få dei oppi røyra.
200809199
du steiker fyllet, tilsetter tomatane og lar det koka litt ifrå seg. så har du ost i til konsistensen er litt tjukkare. då kan ein ha det i røyr. røyra går i ei ildfast form.
200809201
ein har fyll i til det er tomt for plass i forma, så dekkar ein over røyra med resten av fyllet, toppar med ost og steikar det i ovnen på 225 grader til det er ferdig. det er ferdig når pastaen er mjuk nok. serverast med ein fin salat. suss!

translation
yesterday we made chicken cannelloni, and this is my recipe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *