til hausten

snart er det haust, berre sjå
img0127
(eg fann det ute i går og eg hylte nesten.)

og når det blir haust kjem denne filmen

og denne filmen

og eg skal varma meg på denne serien
treatment two
(den er verkeleg heilt fantastisk! den går kvar vekedag på nrk2 klokka halv ti)

og eg kan endeleg få råd til å kjøpa ei av desse
yhst6092856769761220644183511

og ein må spara til alle kjolane ein vil ha
84045front203
frå odd molly.

il430xn73423610
frå etsy.

og vottar
30780332front110
frå odd molly.

og om ein har råd, ei ny kåpe.
41210830front498
frå odd molly, den óg.

og ein kan prøva å finna den perfekte broderte cardiganen
il430xn70638875
frå etsy.

og ein må ha seg nye strømpebukser
tights6
frå wholesale tights.

og finna fram raudvinen
doppio passo

og kjærleik. såklart.

korleis blir din haust?


translation
this autumn will look like this: these movies and this new tv show(in treatment). maybe i’ll finally be able to buy one of these bowls. maybe i’ll save up enough money for some of these clothes. and red wine! and love.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • åh, nei jeg aner ikke. men masse te, et glass rødvin på kveldene, ullsokker og ullklær døgnet rundt, fryse. Hmm. Håper det blir bra, jeg flytter inn til kjæresten min i oktober :)

 • min høst vil foregå på en skole i italia uten kjæreste og familie og venner. jeg flytter ut, bor på internat og prøver ut nye ting og møter nye mennesker. det blir veldig spennende, og litt skummelt.

 • jaaa!!1 ikkje ein kveld utan! elska spess dei gangane vi drakk uten at noken skulle tru det! vi må snike oss innn dit ein utvalgt dag (uten at r&b løftar eit einaste trollauge) og snike oss inn og drikke doppio passo og mimre!

 • Jeg likte veldig godt In Treatment (er ferdig meg hele serien nå). Det er så kult, for dersom man har en favorittpasient, kan en velge å bare se den pasienten’s episoder! Kult! Min favorittpasient er Sophie! Hvem er din?

 • høsten min blir sikkert mye regn (=innenkos, kakao, brettspil & filmer), konserter & venner. det blir gøy å flytte tilbake til der jeg bodde før, for jeg har ikke vært i den byen i over 2 måneder og savner den. :)

 • jeg elsker høsten, høsten er den beste årstiden!Jeg skal ligge ute blandt alt løvet, og skal kjøpe meg ny kåpe, som jeg aldri kommer til å bli lei av å bruke, og så klart må jeg få tak i fult av med høst kjørt fra 40 tallet, og strømpebukser!Gleder meg som om det var godteri!

 • Eg har en fantastisk turkis skål fra iittala/marimekko:)E lite tips: I går fant eg ei til, ei kongeblå fin ei! På glasmagasinet har de nemlig 30% avslag på dem!! Løp å kjøp ;)

 • Ååå fin høst, høsten blir fin! Min høst skal bli litt sånn som kåpen mamma strikket til meg i fjor, rødvinen jeg fikk til bursdagen som står i hyllen, fine nye/gamle venner på universitetet og masse kakao på kafé.

 • Jeg skal tilbringe min høst i en “skrivehule” som kjæresten min holder på å lage på soverommet, med en gammel skatoll (jeg har ikke jobbet på skatoll siden jeg var barn) og være edru så ofte som mulig (det er på tide nå), lage masse god og sunn veganermat igjen (sommeren er liksom ikke tiden for å stå på et varmt kjøkken), se tv-serier i sofaen, spare penger og dra til Amsterdam og London og besøke gode venninner. Jeg har knapt en venn igjen i denne byen når august er over, og det er litt trist, samtidig som det er bra, for da får jeg fryktelig mye tid til å skrive. Ingen som kan distrahere meg med på fest hele tiden. Det blir nesten som da jeg sperra meg inne på hytta i engenmannsland i flere uker forrige sommer, for å skrive.

 • Jeg gleder meg til New York, I love you. Den ser nydelig ut.Høsten min håper jeg blir fin. Jeg elsker høsten! Turer i løvet med skjerf på seg, og innekos med te, pledd og ullsokker, bøker, tvseriebokser. Fin tid til å få sett på tvserieboksene sine da jeg knapt ser på tv om sommeren. Også en fin tid til å være litt kreativ. Tegne og skrive og scrapbooke om sommeren.

 • Åhhh, ENDELIG kommer New York I Love You!!!Hayden Christensen, Orlando Bloom og Ethan Hawke i samme film? Jeg tror nettopp jeg døde litt inni meg. For så å våkne til liv som et lykkelig menneske!

 • De filmene så kjempefine ut :D De skal jeg absolutt se i høst. Og drikke kakao. Og kanskje lære meg å like te, ihvertfall en type te. Og lese blader. Og kose meg i et teppe :)

 • Den kåpen fra odd molly er så fantastisk fin at jeg tror jeg dør litt. Ihvertfall når jeg ser prisen..Jeg gleder meg også til New York I Love You! Det blir bra:-)