fint i dag

dagen i dag starta kjempedårleg med mykje frustrasjon på grunn av internettet og andre himla teite nye trivialitetar. difor bestemte eg meg for å ikkje ha ein dårleg dag og heller skriva ned fine ting som har skjedd i dag.
100809122
la perfekt eyeliner ifølge meg sjølv.
100809120
kjøpte matboksgåve til han der fine som hadde fyrste skuledag i dag.
100809121
fylte den med snop, og då dama på putikken skulle finna prisane på polkagrispinnane mumla ho “polka polka polka til du dør”.
100809117
han der fine kom endeleg heim og fekk sussar i heile ansiktet.
100809116
laga deilig heimelaga tomatsuppe.
100809118
åt middag(dette var fint fordi eg var så svolten at eg skalv)!
100809119
drakk hylleblomstsaft frå ikea.
100809123
fekk endeleg kjøpt denne boka som eg skal lesa med ein einaste gong.

har det skjedd deg noko fint i dag?


ps: dette er eit stort ps: dei som vil senda løyndommar eller andre ting til meg må senda meg ein mail for å få adresse. eg tør ikkje å legga ut adressa mi så alle kan sjå her lenger. håpar det ikkje skapar problem. suss!

translation
things that made me happy today: perfect eyeliner, giving my boyfriend a lunch box filled with candy as a first day of school-present, him coming home, making perfect homemade tomato soup, eating dinner(i was famished), juice from ikea, finally buying this book.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Åh, så hærleg fint at du fann hylleblomsaft! I dag har det skjedd så altformykjefint! Eg har plutseleg fått meg hybel der skulen, venane og jobben min er, fått fite at fine ting skal skje for kjolane mine og ein søt ein sa sånne fine ting sånn plutseleg og rart når alt slikt skjer på ein dag, men no klarar eg berre ikkje slutte å smile, og det skal eg aldri heller, trur eg.

 • Du fikk eyelineren kjempefint! Jeg må øve mer.Fint i dag:- Vaska leiligheten, lukter godt- Klarte å bruke vaskemaskinen selvom jeg tippet på hvordan den fungerte- Ruslet på Løkka og kjøpte nye gummistøvler- Ny hårfarge og frisyre

 • eller “ompa ompa til du dør” som kaizer sei… ikke polka, men der er sikkert fint det også ;) Polkagrisa er undervurder. Er så himla godt, men det er innmari lenge sidan eg har ete det. Får kjøpe meg til laurdassnop snart.

 • Fortell gjerne hva du synes om boka :) Har en veldig belest bibliotekar-tante som ikke syntes den var noe særlig.. Og at språket ikke var så bra. Men kanskje det bare er henne. Kos deg i Oslo! :) Fint i dag var at jeg kom tilbake til Oslo etter ferien, og det sammen med oldeforeldrene mine sin amerikakoffert, som nå pryder gangen.

 • i dag har jeg lært små barn å spille teater, og jeg dro fra en trøtt kjæreste i dag tidlig. men jeg ser han igjen i morgen! også håper jeg at jeg snart ser deg i oslo:)

 • åh den boka har jeg så veldig lyst til å lese. vil du være søt å fortelle litt om den når du er ferdig med den? :)det har skjedd en del fine ting i dag.- jeg har fått vite at jeg får besøk- jeg har gjort ting rene og pene- jeg har fylt skapene med fin mat- jeg har følt meg litt modig midt i fortvilelsen som av og til kommer og tar meg litt i dette nye livet- radioen spilte the winner takes it all ^^

 • Jeg har ledd masse av bestemor som konsekvent kaller fetteren min Edo (som er merklig langt fra Johan). Jeg har tatt på kattepels.Jeg har hatt bustehode fordi jeg badet naken i natt og la med i varm dyne og varm hud med vått hår. Jeg har smugrøyka med bena dinglende ut av vinduet.Håper du får det koser deg også da. Om du er sulten på Løkka, kan du prøve børek (spinat og feta) på Birkelunden Lunch eller på Sultan (der koster de bare 12 kr) eller rare pannekaker i den lille franske ostebutikken, også den ved Birkelunden. Eller burger på Bugges i Leirfallsgata. Eller mexikanske på mucho mas. Selv pleier jeg drukne all sult og bekymring i rosa prinsessekakao på Cocoa-on-the-sit-sit. Ved Birkelunden. Hvor liten verden min plutselig ser ut…

 • Jeg elsker bloggen din. Har fulgt med på den en god stund nå, og det var du som ga meg inspirasjon til å lage meg en blogg :) Takk!Lurte på om det var greit at jeg hadde en link til bloggen din på min blogg, sånn at mennesker som er innom min blogg kan klikke seg videre til din!?/G

 • Det fineste i dag var å spasere hjem fra bussen i mørket med flanellskjorte og shorts mens jeg kjente lett duskregn mot bar hud. Ahh, da tenkte jeg “johooo jeg LEVER!” Herlig! Fineste matboksen

 • Finfinfin eyeliner! Fint i går/dag:- Dro på fantastisk konsert (gratis fordi jeg spiller på Oslo jazzfestival)- Dro på Sound of Mu med gamle kjente- Dro på Parkteatret, traff Martin Horntvedt- Dro på Café 33, så den danske skuespilleren Kim Bodnia som spiller i blant annet “Gamle mænd i nye biler”- Sov med takterrassedøra åpen, så regnet dusset meg i søvn- Våknet av sola som skinte gjennom takvinduet over meg- Skal treffe fine Emilie nå. Hurra! Jeg elsker Oslo. Håper du har det fint i dag også. PS: Gratiskonsert på Blå klokka tre, jeg tror det blir fint også.

 • Litt av en lunsj, godteri.Jeg våknet opp sammen med kjæresten, det er det fine som har skjedd i dag. Det dumme var at jeg måtte gå så tidlig, for jeg skulle på jobbintervju.

 • Så fint at du trives hittil. Oslo er en god by. Men man kan lett bli kynisk her. Forøvrig er det sikkert en god ide å ikke legge ut adressen sin lengre. Men det virker som du bor et sted i Oslo som er unikt – jeg kjenner det igjen på bakgrunnen i bildene dine og beskrivelsen og det vil de fleste som bor eller kjenner til Oslo gjøre, tror jeg :) Bare et tips som du kan tenke på før du legger ut bilder av leiligheten!

 • Så masse fint på en i utgangspunktet dårlig dag. Det hjelper å liste opp litt fine ting.Ps: jeg så han der fine på tirsdag, faddergruppa hans sto ved siden av vår, men jeg fikk ikke sagt hei i alt styret. :/