french milk

i dag har eg lest ei heil bok. eg veit ikkje korleis det skjedde, men eg skulle berre bla litt. vips! alle sider borte vekk.
06080996
french milk heiter boka, og er ei samling av teikningar som lucy knisley teikna på tur til paris med mora si. dei reiste til paris i fire veker for å feira purstagen til mora. den handlar om å vera datter, om å prøva seg som kunstnar og korleis ein blir så utruleg usikker på seg sjølv. også handlar den om å sakna kjæresten sin veldig.
06080998
06080997
06080999
(unnskyld for den dårlege biletkvaliteten, hendene mine skjelver sånn i dag.) det er ei veldig søt bok, og eg tykkjer de skal kjøpa den. den kostar berre søtti gullpengar her.

translation
today i read the lovely book french milk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *