vil du?

amsterdam
dette er fredrik. han har purstag i dag, og eg vil gjerne gje han ein kjæreste i gåve. så om du er eller kjenner ein gut som er søt og snill og morsom og fin og helst pen, send meg ein mail. fredrik er 19 år(!) og kjem frå førde i sogn og fjordane(og om tjue minutt reiser eg på ein puss til han!). han er skodespelar og kunstnar og ein av dei vakraste menneska eg veit om i heile verda. han drikker seg altfor full og røyker sigarettar utan å trekka ned men berre fordi det er pent. han er den mest kreative personen eg veit om, og han snorkar berre av og til. han er snill og god og morsom og likar gamle filmar og gamal fransk musikk(og mykje anna, sjølvsagt), og han bloggar her. frå hausten av studerar han teater i nærleiken av oslo, så det er fint om vedkommande er frå det området òg.
amsterdamgratulerar med dagen, vakre fredrik. to år med deg har vore eit vidunderleg ekteskap.
suss!

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *