funn

i molde går det fint an å gjera fine kupp på second hand-fronten. så dei siste dagane har eg altså gjort nokre kupp som eg no vil visa fram. i dag fann eg to slike fat på ein nms-putikk. med silkebånd i kanten! kan det bli betre enn det, liksom. 30 kroner for begge to.
bibliotek
532
og tretten slike blomar til å laga hårpynt med. bibliotek
539
og saman med den nye sukkerskåla mi og tekanna som var eit sant kupp, kan ein ha teselskap med pandakjeks og rosévin.
bibliotek
541
og da kan ein leva eit fint liv i telt, skal eg berre seia. eg programmerer html og css på oppdrag medan han der fine jobbar på leonard cohen-konserten. så det er ein rolig fredagskveld, får ein seie.

har de ein fin fredagskveld?

translation
i’ve been thrift shopping this week here in molde, and this is what i have been lucky enough to find! two plates with silk ribbons at the edges, a beautiful teapot and a sugar bowl.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *