mint.

0707095
eg får ofte fine ting i posten, og er kanskje ikkje nok flink til å skriva det. i dag fekk eg ein nydeleg pakke av ein lesar som var full av nydelege ting som denne bordbrikka og ei skrivebok med sopp på. fint!
0707093
eg har laga ein slags smoothie-milkshake-mintdrikk i dag med yoghurt, melk, ferske jordbær, frosne jordbær, vaniljesukker og fersk mynte. så. godt.
0707094
så kan ein drikka mint-drikk med bordbrikke medan ein skriv fine sitat i den nye boka si. for den har allereie fått eit formål, boka. sitat. det fyrste er “love was in the end like a species of rare coloured butterfly, often sighted, but never conclusively identified”. var ikkje det fint? og ein ting til: har alle i verda tatt ferie eller er det berre ingenting å kommentera om her lenger?

translation
my readers send me so many lovely things, and today someone sent me a package of pretty items, such as these.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *