there is an arabic saying that the soul travels at the pace of a camel.

denne boka leser eg akkurat no, og den er så himla fin. den handlar om kjærleik ved første samtale, men den handlar òg om vond kjærleik og om usikkerheit. den er skrive så fint at ein berre ikkje klarar å slutta å lesa. eg vil ikkje seia så mykje, for ein bør lesa den sjølv og eg vil ikkje avsløra noko.
020709
050709
0507091
0507092
0507093
0507094

men ja. les den. kjøp den her(det er berre seksti kroner, det er ikkje ei flaske med vin eingong), og den vil bli din beste ven i sumar. ein kan til dømes sitta på taket om natta og lesa, det gjer eg.

translation
essays in love is a wonderful book i’ve been reading lately, and i think you should read it too!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *