fine augneblikk

1. det var vinter i oslo, ein laurdag, me hadde vore på les miserables og seinare på restaurant, eg var sliten og trøytt og pussen kom aldri. så tok han tak i hendene mine og førte meg, og me dansa vals på fortauet, midt i oslo, over gata for ein karaokebar men me dansa ikkje til musikken, me dansa til oss sjølve, og folk gjekk forbi og smilte, nokre stoppa for å sjå på oss ei lita stund. og ein kan tenka “herregud, sånn kan ein jo ikkje gjera ein laurdagskveld i oslo!” men ein kan faktisk det.

fortel meg om ein fin augneblink. ver så snill?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • I går. Vi hadde bada og skulle grille. Så tenkte jeg: utrolig at vi fremdeles henger sammen. Selvom vi har gått på forskjellige vgs og til og noen på forskjellig ungdomsskole. Vi er heldige tenkte jeg. Jeg ble bare sittende og se rundt på vennene mine og smile. Det var et fantastisk øyeblikk!

 • åå, så vakkert.kjäresten min sendte meg en melding rundt klokken ti-elleve på kvelden, og jeg var på vei i seng. “kom ned,” stod det, siden inngangsdöra er nede og jeg har soverom oppe. så da stod han på döra med en blomst til meg, og ville kysse meg godnatt.

 • jeg og han satt på bussterminalen, og jeg fikk lov til å holde rundt han. for er det noe jeg liker, så er det å holde rundt de jeg er glad i. om han vet at jeg er glad i han, det vet jeg ikke, men mens vi satt der tenkte jeg over hvor fint øyeblikk det egentlig var, og at jeg egentlig bare burde slutte å tenke litt, akkurat for det lille øyeblikket, slik at jeg kunne absorbere alt og gjøre det til et fint minne. takk for fin blogg

 • jeg er så avhengig av trening og vi hadde vært hjemme hos mine foreldre, men så skulle vi skynte oss tilbake til byen for å rekke treningen. Jeg var syk og hadde en del feber og når vi kom frem ville jeg bare sove litt i bilen før vi gikk inn i treningsstudio, så jeg lukket øynene og la meg med hodet i fanget hans og så sovnet jeg og han satt i 45 minutter og sang for meg, istedet for å trene. Etterpå dro vi hjem og spiste sjokoladeis.

 • vi satt på en brygge, det var musikk i bakgrunnen. han spurte meg om jeg hadde båt. jeg sa nei. han sa at vi kanskje kunne ha en sammen en dag. og det var da jeg tenkte at herregud, jeg er forelsket.(men ting har gått så feil at jeg dør hvis han leser dette nå.)

 • Jeg og min beste venninne var på Rockfest, en liten festival i Haugesund, for noen uker siden. Echo and the Bunnymen spilte på den store scenen, mens jeg og Ingrid Louise lå i gresset på siden og fant skyfigurer på himmelen. Vi lå side om side, og vi smilte masse. Jeg merket noen som gikk forbi og flirte av oss, men det gjorde ikke noe siden de var ikke i den samme verdenen som vi var i. Det var et kjempefint øyeblikk.

 • Da vi sto derpå den siden av elva det er vanskelig å komme tilvi tosammen.vi sto derså utover elva, utover vannetog hånden din var mye lettere enn min, da du sa:- Du, du er den jeg har tenkt på denne sommeren.Jeg nikket og så ned.

 • Kvelden før jeg flyttet fra byen og landet han bor i lå han i senga mi og ventet på at jeg skulle pakke ferdig, han lå og så på meg og tegnet navnet mitt med hjerter rundt på overkroppen sin, over hjertet og på skuldrene og så spiste vi makroner med bringebærsyltetøy som han hadde tatt med fra byens beste patisserie i en liten rosa boks og så drakk vi te til. Og dette flyttet jeg fra.

 • barbeint på brennende asfalt, lilla sko i handa, solbriller på nesa, lyden av unger som leker i bakgrunnen, bil etter bil på vei mot stranda, sol fra skyfri himmel, litt for varmt i lufta (vibrerende), men jeg tar meg selv i å tenke: ‘åh, hvis bare sommeren kunne vare for evig’. det var så fint, for jeg tenker aldri så fine ting om sommeren, men øyeblikket var så perfekt. jeg bare gikk bortover veien og hadde ferie og følte meg omkranset av liv.

 • Det finaste øyeblikket var når eg var så overtrøtt at eg lo hele bussturen hjem fra oslo til kr.sand. Eg lo tilogmed av en tom juicekartong som noen hadde satt fra seg! Eg hadde aldri vore så lykkeleg før, og kjente latteren fylle de einsame hullene i sjelen min! Det var virkelig en fin dag!

 • Du Mariell. Var det ikkje på din blogg eg såg eit svart/kvitt fotografi av ei dame som vart løfta over toppen på eit plankegjerde så ho kunne kyssa han som stod på den andre sida? Eg saumfarte lelove og det var ikkje der, nemleg.

 • Da jeg flyttet til London i april og tenkte “dette er begynnelsen på et liv, et liv jeg velger hvordan jeg vil leve, ikke andre” :)Du skriver så fint :) hver gang jeg ser sløyfer så tenker jeg på din blogg. Kjøpte en selv til og med, men jeg kledde den ikke ;)

 • Forrige helg da jeg endelig fikk se min fine igjen (Oslo – Trondheim er laaangt).Jeg lå på ryggen i senga, og han på siden. Så la han haka inntil skulderen min og munnen til kinnet mitt, og så meg inn i øynene. Der og da sa vi tusen ord til hverandre uten å fysisk prate. Det var så himla perfekt.

 • det var en helt vanlig kveld i begynnelsen av forholdet til meg og kjæresten og jeg gikk hjemover. plutselig går det opp for meg: “shit. jeg tror jeg elsker ham.” veldig plutselig og veldig fint.

 • Dette innlegget gjorde meg veldig glad!Det var natt, og alle andre sov. Slik hørtes det ut, iallefall. Små raslelyder av soveposene og små sukkelyder. Ingen snorka, heldigvis. Det var ei overnatting med klassen, og alle vennene mine var rundt meg. Sovende, som sagt.Vi lå på en dobbelmadrass. Jeg, venninna mi og fyren jeg er (hemmelig) forelsket i. Han la hodet mot skuldra mi, og i frykt for å vekke han lå jeg helt stille. Jeg bare så på han i minutt etter minutt.

 • jeg hadde en istbit i munnen, så kysset vi, så tok han isbiten fra meg. jeg lo litt og spurte om jeg kunne få isbiten tilbake, vi kysset og han ga isbiten til meg igjen. så sa han “såklart, tenkte bare det ville være litt romantisk å dele en isbit” og det var det :)

 • Sjølvsagt kan ein det!Då me sat i lag på den gamle muren, han sa eg var vakker i sollyset, og me prata i fleire timar, sjølv om han eigentleg hadde dårleg tid, fordi han hadde aldri møtt nokon før som var så lik han sjølv som meg. Og då han etter å ha gitt meg ein god klem, stod nær meg og stira meg inn i auga, før han kyssa meg.

 • Natt til 5 januar i år. Da jeg endelig så min egen fine igjen etter å ha vært borte fra ham i to og en halv uke. Jeg sto ute i snøværet og venta på flybussen med ham på, og når dørene åpnet så var han først ute og løp bort til meg. Vi kysset og kysset og kysset og det snødde og var kaldt men det var så fint atte jeg har ikke ord.Og jeg vet allerede nå at 1 august blir et fint øyeblikk, for da har jeg ikke sett min fine på over 6 uker. Og det kiler i magen allerede bare jeg tenker på det (:

 • Min kjæreste og jeg har nesten ikke vært alene sammen på to uker grunnet jobbing (og festing) på flere musikkfestivaler (for oss begge), så i igår da alt var nesten over, møttes vi på en benk i sentrum og egentlig kranglet vi litt fordi jeg har tenkt mange tanker på to uker som jeg ikke har sagt (vanligvis gjør jeg det, men vi har nesten aldri vært alene sammen, som jeg sa), og nå fikk jeg sagt dem, og en av dem var at jeg hadde tenkt til å dra og jobbe på en turisthytte i fjellet, og han ble sur fordi når i helvete kom den tanken og husket jeg ikke at jeg hadde planlagt å dra til Oslo, jo, sa jeg, men jeg skal jo ikke studere likevel, husker du ikke? Jeg fikk jo ikke vitnemålet likevel, så den planen er i vasken, vel, svarer han, du kan ikke bare dra på en jævla hytte i fjellet heller, husker du ikke at det ikke er såå lenge siden du spurte om vi skulle flytte sammen? Jo, sier jeg, men jeg vil ikke ødelegge for deg nå, du kan jo fortsatt flytte til Oslo. Og han: Eh, eneste grunnen til at jeg flytter til Oslo er jo hvis du skal.

 • fredag på roskilde.jeg og napoleon hadde vandret i åtte timer. spist og handlet og hørt på fin musikk. så satt vi oss ned for å spise kveldsmat. masse spagetti. så spilte oasis wonderwall. alle løpte bort til scenen. ikke vi. jeg og napoleon nusset spagetti-nuss. og det var nydelig. det var et pariserhjul også.