trondheim ii

trondheim2 copy
mormor har vore på pusøk i trondheim by og fått hjartekaffe av min pappa. ho var kry.
trondheim3
eg har vore på oppdagelsesferd.
trondheim8 copy
eg har ete is og pikekyss.
trondheim15
og søt pizza!
trondheim16 copy
og blitt kjent med veldig fine folk.
trondheim10 copy
og hatt ei bok på utstilling visst!
trondheim7
og kjøpt ein fin fin kjole som får meg til å sjå ut som ei ukrainsk bestemor(og eg har kjempelang hake på dette biletet, hiiihi)! om litt reiser eg og han der fine på ein puss også er me framme i oslo i morgon tidlig ein gong. og då er det island for aaalle penga, hih. og tusen tusen takk til alle som har hilst på meg og vore kjempehyggelege, eg er kjempetakksam(men eg blir så flau!).

og eg er kjempelei meg for dårleg kvalitet på bileta, eg brukar ei anna maskin enn eg pleier akkurat no, så eg prøver å finna ei løysing på det.

translation

i’ve spent my weekend in trondheim representing my norwegian postsecret-project. it has been lovely, but i am very much looking forward to spending next weekend in iceland!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *