eksamen

i går kom eg opp norsk muntlig. tema: det moderne prosjektet. tips?
160692
eg og han der fine laga pizza og den var god. no er det tomt.
160690
me kjøpte sånne isar. 9 stk. det er fint, for da får eg 5 og han 4.
160691
og eg beundra veldig desse tre fine boksane som snart skal bli mine(/våre, for dei er han der fine sine, og me skal jo flytta ilag).

kva gjorde du i går?

translation


yesterday i ate home made pizza, home frozen popsicles and admired these three lovely tin cans soon to be mine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg kom også opp i norsk muntlig, hadde eksamen på fredag. Jeg kom opp i romantikken, men tipset mitt gjelder egentlig alle temaer: vær kreativ!:)Vi var to, og da er det kanskje litt lettere å finne på ting. Vi hadde diktopplesning med musikk i bakgrunnen, hadde skuespill der vi var Wergeland og Welhaven og så hadde vi på oss bunader siden vi hadde om nasjonalromantikken. I tillegg tilvanlig powerpoint da. Norsklærere elsker kreativitet, så prøv å finn på noe litt utenom det vanlige. Lykke til!:)

  • det moderne prosjektet er genialt. Fokuser på de fremtids- og framskrittsorienterte forfatterne – James Joyce, Walt Whitman (tidlig moderne prosjektet). :) Lykke til !

  • Jeg hang litt i skogen mens de andre badet, malte huset mens jeg hørte på gangsterrap, og plukket hylleblomst og laget saft av det sammen med kjæresten min på kvelden.

  • Jeg kom opp i akkurat det samme. Sitter med Hamsun i fanget og Ibsen på tunga. For en gangs skyld tenkte jeg bare å ro den inn. Ikke risikere noe med en feministisk problemstillingm, som jeg vanligvis gjør. Jeg tror det viktigste vil være å kunne trekke linjene mellom samfunnsutviklingen, hvordan litteraturen utvikler som et resultat av samfunnet.Håper du snart er ferdig, da. Og at alt går bra. For begge.