eksamen

i går kom eg opp norsk muntlig. tema: det moderne prosjektet. tips?
160692
eg og han der fine laga pizza og den var god. no er det tomt.
160690
me kjøpte sånne isar. 9 stk. det er fint, for da får eg 5 og han 4.
160691
og eg beundra veldig desse tre fine boksane som snart skal bli mine(/våre, for dei er han der fine sine, og me skal jo flytta ilag).

kva gjorde du i går?

translation


yesterday i ate home made pizza, home frozen popsicles and admired these three lovely tin cans soon to be mine.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg kom også opp i norsk muntlig, hadde eksamen på fredag. Jeg kom opp i romantikken, men tipset mitt gjelder egentlig alle temaer: vær kreativ!:)Vi var to, og da er det kanskje litt lettere å finne på ting. Vi hadde diktopplesning med musikk i bakgrunnen, hadde skuespill der vi var Wergeland og Welhaven og så hadde vi på oss bunader siden vi hadde om nasjonalromantikken. I tillegg tilvanlig powerpoint da. Norsklærere elsker kreativitet, så prøv å finn på noe litt utenom det vanlige. Lykke til!:)

  • det moderne prosjektet er genialt. Fokuser på de fremtids- og framskrittsorienterte forfatterne – James Joyce, Walt Whitman (tidlig moderne prosjektet). :) Lykke til !

  • Jeg hang litt i skogen mens de andre badet, malte huset mens jeg hørte på gangsterrap, og plukket hylleblomst og laget saft av det sammen med kjæresten min på kvelden.

  • Jeg kom opp i akkurat det samme. Sitter med Hamsun i fanget og Ibsen på tunga. For en gangs skyld tenkte jeg bare å ro den inn. Ikke risikere noe med en feministisk problemstillingm, som jeg vanligvis gjør. Jeg tror det viktigste vil være å kunne trekke linjene mellom samfunnsutviklingen, hvordan litteraturen utvikler som et resultat av samfunnet.Håper du snart er ferdig, da. Og at alt går bra. For begge.