om å ikkje blogga om klede

eg likar å blogga om klede. eg veit at de likar det når eg bloggar om klede. saken er den at eg er så lei mine eigne klede, og dei siste månadane har eg jo solgt over halvparten. så eg føler at de liksom har sett absolutt alt eg eig tusen gongar før. difor gler eg meg som ein liten unge til eg reiser til trondheim neste helg og til island helga etter der(i går fann eg ut at me skal bu i vintage-gata i reykjavik!). eg vil fornya garderoben min med sånne kjolar:
28509735000f59b90cb2b
bilde 3
3098502873713b300b74

i tillegg vil eg ha masse nye strømpebukser. og kanskje eit par sko.

translation
i am so sick of my wardrobe, hence the lack of outfit posts. i’m looking very much forward to shopping in the next couple of weeks, going to trondheim and then to reykjavik!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *