tomt.

i dag har vart eg ferdig med min siste medieeksamen, og etter det har eg flytta ut. heile livet mitt fekk plass i 20 pappøskjer, tenk det. no er eg heilt fullstendig utslitt og har eit spørsmål. for nokre månadar sidan spurte eg lesarane mine kva de ville at eg skulle blogga om, og eg fekk masse fine tips og inspirasjon. og no er det tørke igjen, så eg lurer:

kva vil de ha?

3588002113911e568c82o
i’m very interested to hear what my readers want to see more of. so what do you want?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Eg likar eigentleg alt du bloggar om, og misunnar deg for at du er så flink. Men eg likar godt når du skriv om kjærleik eller tar oss med inn i livet ditt. Takk for at du er til (rødme)

 • Første gong eg kommenterer, men eg har lest bloggen din lenge. eg syns du har ein utruleg flott blogg. Eg kunne gjerne tenkt nokon blogg anbefalingar (helst norske), kanskje nokre film/bokanmeldelser. Ellers synes eg du skal fortsetja med det fantastiske du allereie gjer.

 • Jeg vil gjerne vite hvilke bøker du elsker. Jeg har ikke lest bloggen så lenge, så jeg vet ikke om du har en liste fra før, men jeg ville blitt glad om du laget denne listen om du ikke har den. :)Ellers er jeg også veldig interessert i hvordan leiligheten deres blir séende ut.

 • Kjære deg Mariell!Jeg synes bloggen din er fantastisk flott, inspirerende, kreativ, fantasifull osv. Hold fram med å blogge om det du selv vil, det som kommer i fra deg! Det er vel da det blir så godt!Kan bare nevne at jeg en 47 år og har ei datter på din alder ;-)Lykke til med livet ditt – spesielt IRL !Klem

 • Eg synest alt du bloggar om er så fint, eg blir alltid glad når eg ser biletet av bloggen din på bloglovin’. Kanskje du kan starte med boksøndag att?

 • Jeg synes det er lenge siden du har tatt fotografier. For det er du virkelig flink til:)saa kan du trene deg opp til skolestart! Ellers elsker jeg alt! Og jeg gleder meg til du skal poste bilder av leiligheten. kos

 • jeg vil ha bilder og söte ord. Du har så vakre bilder, og du skriver så utrolig nydelig. På en måte som gjör deg glad og får lyst til å plukke blomster og sende dem i posten. Jeg blir glad så lenge du skriver om det som opptar deg, og gjerne hva du föler. det er spennende å fölge hva du har på hjertet ;)

 • Det er så spennende å flytte! Utrolig slitsomt (det vet jeg alt om etter å ha flyttet livet mitt fra Oslo, hele veien til Danmark uten bil), men utrolig artig. Så kan man kjøpe seg mange fine nye og gamle ting :)Jeg liker når du skriver om ting du liker og drømmer om. Bildene du legger ut er også smellvakre!

 • fortsett å ta søte bilder av deg og han der fine, mer om gode filmer, skriv om mennesker (forfattere, skuespillere, regissører osv) du beundrer, skriv om vakre ting, mennesker, vakker musikk osv! Du er fantastisk

 • Eg likar godt når du fortel kva du har gjort på gjennom bilete. Og når du finn ein ting og legg inn monge bilete slik som når du blogga om bartar. Og når du bare skriv om heilt kvardagslege ting og korleis vi burde sette meir pris på det. Også kan du kanskje av og til blogge om ein film eller ein song du likar godt. Stolar alltid på at det er bra når det er du som likar det. :)

 • Eg vil ha meir av dagens kunstinnslag! Du kan sjå om du får plass til livet ditt i ein koffert (tolk denne slik du vil!), og om du var ein katt, korleis ville kvardagen din då ha vore?Ellers synst eg du har gjort ein framifrå innsats så langt. Husk å ta ein liten velfortjent sumarferie :)

 • Jeg vil ha flere mattips!! :) Gjerne se bilder av hva du spiser gjennom en hel dag. Hehe.Og så er jeg enig med de andre her; kjærlighet og de hverdagslige tingene som du sitter pris på :)Hva med å lage et innlegg der du forteller om seks ting du eier som betyr noe spesielt for deg, og hvorfor?Jeg liker bloggen din!! :)

 • Fleire fotografi, kanskje ein visuell hyllest til staden du flyttar til Oslo frå. Kanskje fleire av dikta dine, med eller utan fotografi til. Kanskje du kan teikna litt?Ønsker deg alt godt for notid og framtid!

 • Kan du ikke lage en videoblogg(bare en), så vi får høre stemma di? Jeg har følelsen av at den er like søt og spesiell som deg: )Og flere innlegg med- Hvis jeg hadde hatt et hotell… Og bilder og tanker.

 • Hei.Kanskje du kan knipse litt bilder på veien til Oslo. I Oslo kjem du til å få mykje ny inspirasjon tippar eg. Tenk alt det fine og rare du kan fotografere der. Ellers er det jo kjempeinteressant å sjå tinga og kledene dine, tankane du har er fantastiske. Din fantasi er finfin. Kva med å vise innhaldet i ditt smykkeskrin, di toalettmappe/sminkevæske. Det er jo slikt som vi jenter liker:) Etter å ha flytta 12 gongar i mitt liv så veit eg så altfor godt at det er skummelt og vemodig å flytte. Ikkje alltid, men som oftast. So fort de får kjente og kjære eigendelar på plass i leiligheta blir det straks betre. Lykke til:)

 • Jeg ble så nysjerrig da du nevnte at du mediterer i en av spørsmålsrundene. Kan du ikke skrive litt om hvordan du begynte med det, hva det evt. gir deg, lest noen bra bøker om det? osv.Ellers må jeg bare si at bloggen din er en fantastisk inspirasjonskilde og stadig gir meg nye kunstnere, forfattere, filmer og fotografer å elske. kniz :-)