om mitt hår.

det er så mange som skriver i kommentarfeltet og seier at dei tykkjer eg har så fint hår. det skjønnar eg ikkje, men takk for det. eg har klipt og farga mitt eige hår sidan eg var 15, så eg kan ikkje akkurat anbefala frisørar eller noko, men her kjem det etterlengta innlegget om hårprodukta eg brukar. eg svergar til body shop sine produkt, og har gjort det i eit par år no. dei er ikkje harde for håret, og gjer akkurat som dei lovar.

28125mz30368mz
eg brukar moisturising shampoo og conditioner, som luktar honning og såååå herleg.
28973mz
og ein gong i veka brukar eg denne maska av valmuefrø som skal gi liv til håret. så brukar eg, om eg treng det, rettetang og litt hårspray(frå redken). fint å vite?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *