roséfredag

050616
i dag har vore ein sånn absolutt herleg fredag, med soving og lesing og rosévin.
050619
og mini-piknik i hagen med anna gavalda, valnøtter og det finaste teppet i verda.
050624050621
“”og var berrhjarta, der han gjekk” er vel eit fint uttrykk? vi lar charles dra av garde med hjartet nake.”
050625
så fekk eg visst pusøk!
050626
me spelte kort og leikeslost.

korleis har din fredag vore?

3588002113911e568c82o
i spent my friday in the back yard reading anna gavalda and drinking wine on my lovely blanket. then my boyfriend came, and we played cards and cuddled.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • åhåhå. jeg liker så godt å drømme meg bort i bildene dine. jeg skal spille ukulele for deg! jeg skal bare bli litt flink først. foreløpig kan jeg bare introen til smoke on the water og seven nation army. men jeg driver med intens øving, så når jeg har lært meg en sang jeg faktisk har sansen for, da skal du få høre altså :) sånn for eksempel når jeg kommer på besøk en gang, og tar med meg ukulelen, kanskje jeg spiller en trall.

  • Syns nesten han der fine har litt skummelt hår jeg…har han hatt de så lenge du har kjent han?og liker du det egentlig? (sånn bortsett fra at du selvsagt liker hele han sånn som han er. Men…eeegentlig?) Eller ønsker du deg sånn helt innerst inne at han får kort mykt hår, og du har sagt det, men han nekter? hihi.Sånne lange fletter har jeg aldri tatt på selv, så jeg vet jo ikke :) men de ser liksom litt sånn stive og skumle ut..jeg vet ikke hvorfor. Kanskje jeg tar helt feil?? :) Kanskje jeg skal få kjæresten min til å få sånne også???(jeg har iallfall fått han til å spare til langt hår. men jeg tenkte det skulle være mykt og godt å stryke gjennom..:) ) jaja. jeg lurte bare. Jeg leser bloggen din ganske så fast. du er litt eventyrlig. godnatt :)

  • å så stemningsfulle og herlige bilder. elsker bloggen din, alle bildene e så magiske ;)min fredag var fin og rolig, siste dag på skulen, var deilig!!

  • martee: han fekk dreads for tre år sidan, så me var ilag i nesten to år før han fekk dei. før hadde han langt blondt hår som han brukte balsam i og børsta kvar dag, hihi. eg elskar håret hans og tykkjer det passar han veldig, og det skulle vore så rart å ha ein kjæreste med mjukt hår liksom. eg er berre glad eg har ein kjæreste som ikkje er redd for å skilla seg litt ut. og om du lurer på korleis dei er å ta på: det kjennast litt rart ut først, kanskje, men ein blir veldig vant til det. og det klør heilt sinnsjukt om han ligg med hovudet i fanget mitt om eg har strømpebukse på meg. men ikkje ellers. :)

  • idag er jeg dårlig på å kommentere, men jeg ble glad av å lese dette.og du, hva heter boka? :)og teppe ditt er det vakreste i verden. er det one of a kind, eller har jeg en mulighet? :)