sommarfugl fly fly

ilfullxfull70707982
eg har vore så heldig at eg har fått ein sånn fin sommarfuglhårting. den skal eg gje vekk! det einaste du må gjera er å legga att ein kommentar der du skriv om ein god gjerning du har gjort dei siste dagane, eller om du er gut og ikkje vil ha sommarfuglar på hovudet men heller vil gje den vekk, kan du skriva kvifor ho fortjenar det så veldig. hugs å legga igjen mail-adresser! vinnaren blir trukke på laurdag.

ida vann sjølvsagt!


3588002113911e568c82o
a competition! you can win this lovely butterfly head piece. all you have to do is leave a comment where you write about a good deed you have recently done. remember to leave your email adresses!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • De siste dagene har jeg vært hver dag med mine kjære lillebror som er 6 år. Jeg reiser om noen år og syns det er viktig at vi finner på mye kjekt nå. Vi har vært ute å spist is, gått på museum, vært på kino, spist epler i sengen mens vi sang og bare hatt det fint. I tillegg har jeg jobbet masse for foreldrene mine. Mail: hannah.henrichsen@hotmail.com (btw. du har ca verdens søteste blogg og jeg blir glad av å lese den, og nei det sier jeg ikke bare for å vinne. Jeg synes virkelig det! og hvis noen har vært snillere enn meg burde de få den ^_^) God sommer!

 • Jeg holder på å lage scrapbook til min søte venninne som er utveklslingsstudent og reiser tilbake til Italia snart.. I de kommende ukene skal vi gjøre mye sammen og jeg og noen venninner holder på å arrangere en fest til ære for henne. Det blir trist når hun drar, kanskje hun kan få med seg sommerfuglen som et minne.. tihi :) (hemmelig!)Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg elsker bloggen din. Håper du finner en verdig vinner!gulla.l91@hotmail.com

 • vel. sannheita e at ej gjer alt for lite for å glede andre. de virka i alle fall sann no når ej tenke over de. spesiellt fordi ej lika å bli gjort fine ting for sjøl.etter å ha tenkt masse i ti minutt, kom ej på en ting ej he gjort i de siste som, ganske ufortjent, gjorde en viktig person, glad:- bakerst i mamma sit klesskap, fann ej ei nydelig lyseblå jakke med blomstertrykk på. det skulle berre ett par knappa til, før den kunne brukast igjen. når ej snudde mej, oppdaga ej at ho stod i døråpninga bak mej. -“den, ja”.. va de einaste ho sa. etter en dag, fann ej ut at de kanskje låg meir i det anspente, men samtidig merkelig avslappa uttrykke ho hadde hatt når ho tok mej i å snoke på romme hinna. so da gjekk ej ned på butikken, brukte en times tid på å finne ut ka slags knappa som passa best. der va so mange fine. etter å ha valgt ut nåkken, gjekk ej heim og sydde dei på. ej he aldri sydd før, men resultate blei tydeligvis ikkje so verst, sida mamma smilte rett frå hjerte når ho såg jakka, hengande over stolen min. so laga ej kanel- te til ho, for de e den ho lika best. vi satt og prata til langt på natt, om alt og ingenting. de va en fin dag.de e utruli at so små ting som knappa, kan bety mykje for en person. de e so verdt de!

 • jeg har prøvd å slutte med de spydige kommentarene mine mot venninnen min for jeg vet hun innerst inne ikke liker det. jeg har alltid visst at hun egentlig ikke liker det. men jeg prøver.

 • Sommerfugler! Jeg vil ha det i hanekammen jeg har nå! Srsly!God gjerning? Hm. Jeg snek meg ut natt til i forgårs og dekorerte hele nabolaget til svigers med farvekritt. Nå står det «Syng! Det er sommer!», «Du er vakker!», «Smil! Vi lever!» og «Life is beautiful» i oppkjørselen til folk, jeg har skrevet kjærlighetserklæringer til alle smug og småstier, laget «Dans mens du venter!»-hilsen på alle busstoppene, samt pyntet en samling stabbestein så de ble smilende pusekatter og kawaii-figurer. Jeg smilte og vinket til en gammel dame mens jeg skrev «Du er fantastisk!» i alle regnbuens farver utenfor vinduet hennes. Det har ikke regnet, så krittpynten har holdt seg til nå.

 • Jeg har vært barnepike for to tvillinger hele helgen, noe som var utrolig gøy, og en god gjerning siden foreldrene fikk komme seg bort å slappe av for seg selv uten barnegåt. De har jo faktisk fire barn som bor der. :)

 • Fivreldhårpynt!natt til i går stod eg opp klokka halv to (mobilen ringte), hyvde meg i ein taxi og køyrde til besteveninna mi. ho måtte på sjukehuset og føde ei lita beibijente, og eg måtte vera barnevakt for K på 2. me var saman heile dagen i går. me baba badedokka, såg postmann pat filmar, kokte egg til frukost, var på kafe og åt bollar, kjøpte løveis, gjekk heim og laga heimelagd pizza, bada badedokka ein gong til, bygde fine ting med lego, lagde plastelinakattar, las barbabok, såg barnetv og åt jordbær. og sist – men ikkje minst – eg ringde inn på ein radiokonkurranse (det gjer eg aldri!)og vann to billettar til Tusenfryd!!! I dag besøkte me besteveninna mi og beibien på sjukehuset. eg gav tusenfrydbillettane (dei kom i posten i dag – kjapt!) til K på 2 og faren! om eg får fivreldhårpynten lovar eg å bruka han heile sumaren! eg elskar slike ting.

 • Jeg har skapt liv i mine planter, som holdt på å tørke ut i helgen. Nå er de så grønne å fine. De lyser opp i vinduet mitt, og jeg tror den lilla syrinen ved siden av er glad for litt selvskap :)

 • eg har fått fine blomeputikken i trondheim til å levere blomar på døra til kjærasten min som er ferdig med fire universitetseksamenar i dag. fint å kunne gjere noke for han når eg er milevis unna. og so blir han glad når han finn dei, håpar eg:)

 • Jeg gjorde en god gjerning i dag når jeg kjøpte Twist til min kjære, og han elsker Twist. Spesielt fordi det er det han heter til etternavn. Twist, hihi. Morsomt ord, kjærestens navn og godis!

 • Jeg reddet en blåmeis ut av munnen på katten min. Løp opp til mamma som en hysterisk gråtende toåring med den bittelille fuglen i en matboks. Tror jeg endte opp med flere traumer enn fuglen da,han fløy lykkelig sin vei og etterlot meg med blod på hendene og fjær i hele leiligheten:)

 • Jeg har hjulpet de som går 1.året på lærerutdanninga med eksamen i å lage et digitalt læremiddel, så hjelper jeg kjæresten med betaling av depositum på leilighet. Så reiser jeg hjem i morgen for å hjelpe bestemor og bestefar med vasking av hele huset. …Så skal jeg hente onkelen min på fest, men det teller kanskje ikke :p

 • På mandag: Jeg ga bort 11 brød og ananas vi hadde til overs fra seminaret til tilfeldige tiggere rundt Oslo S. OG jeg lagde middag til meg og naboen. Helt klart min dag.Jeg lover å aldri gå ut av døra uten sommerfuglpynt, viss jeg vinner! Lover!

 • jeg har ikke gjort noen unormalt gode handlinger, tror jeg, så derfor synes jeg veldig sterkt at virrvarr skal få vinne denne, og ha sommerfugler i hanekammen, fordi jeg ble så utrolig glad av hennes kommentar.

 • De siste dagene har jeg samlet inn underskrifter for at det IKKE skal bli boret etter olje og gass i Lofoten og Vesterålen. Jeg har samlet inn ca. 100 underskrifter på 3 dager og er veldig fornøyd med det faktisk. (Men egentlig er det jo ikke jeg som har gjort den gode gjerningen – det er jo alle som har skrevet under!)email : kattolin@hotmail.comPS: Hvis du vil kan du skrive under elektronisk her; http://folkeaksjonen.no/OG hvis du faktisk vil samle inn underskrifter selv kan du laste ned “skjema” her ; http://www.nu.no/saker/olje/oljeinord/lofoten/underskriftsaksjon/

 • I dag vaska eg badet til veslebroren min. Det var heilt utruleg skittent overalt, og har blei supertakknemleg etterpå. Eg gjorde det kanskje mest fordi eg hadde dårleg samvit fordi eg kjefta på han når han tok eksamenslunsjen min til frukost i går, men det var likevel ei god gjerning.

 • Enig med Nøve. Kommentaren til virrvarr fikk meg til å smile og bli varm i hjertet, og jeg kan tenke meg at hun vil få inspirasjon til å gjøre flere slike ting om hun får sommerfugler til å pynte hanekammen sin med!

 • Det var en kjempesøt gammel dame som stod foran meg i køen på rimi, og så skulle hun kjøpe kontantkort. Men istedet for å få sånn fancy skrapegreier med en kode så fikk hun bare en kvittering. Hun stod der kjempelenge og bare blunka mot kassadama, teite kassadama ba henne bare om å flytte seg. Så sa jeg at jeg skulle fylle opp for henne. Og hun hadde tidenes eldste og mest klumpete mobil som sikkert var fra 1998, og jeg skjønte nesten ikke hvor ringknappen var eller noenting. Men jeg fikk fyllt opp, og så fikk jeg en lang koselig rynkeklem, et kamfersukkertøy og en god følelse i magen som gjorde at jeg smilte hele dagen. :)

 • Eg klipte ut 29 papirhjarter i forskjellige fargar, eit for kvar månad eg og kjærasten min har vore saman, la dei i ein fin boks, skreiv eit romantisk brev, pakka det inn, og gav det til han når han hadde ein dårleg dag. Eg trur det hjalp, eg fekk i alle fall verdas største klem.

 • det er jo litt sjøldigger å skryte om seg selv da :) men jeg har hatt 7 eksamener den siste halvannen uke, og jeg har fått A og B på alle! kjeeempeflink har jeg vært. men om det er en god gjerning.. :p

 • Oi, så mange snille som leser bloggen din! :) i dag har jeg gjort en liiten god gjerning, men ikke en ordentlig stor en da :) Vi bor på internatskole, og siden ikke alle kom opp i eksamen hadde noen av oss sporlek sammen med lærerene. Mitt lag vant, og vi fikk mye godt! Men jeg lagde kakao og gav bort sjokkoladen og kjærligheten til venninnen min som har komt opp i naturfag. (Men jeg spiste noen love hearts selv… )

 • men oi, virrvarr sin gode gjerning var fantastisk!jeg har prøvd så godt jeg kan å være der for min venninne som har mistet tre gamle slektninger den siste måneden (!) og en annen som drar inn og ut av sykehus for tiden. Hun får ikke lese, høre musikk, konserter, se tv, være mye i sola, skrive. Så vi har vært mye sammen og gått tur og jeg har lest for henne.

 • Ohoi, så fint at du hadde denne konkurransen nå, for jeg har faktisk gjort en god gjerning. Jeg var på butikken og pakka ned varene mine, så såg jeg at den gamle dama ved siden av meg hadde skikkelig problemer med å pakke nedi posen sin. Så jeg hjalp henne. Og noe som jeg gjør nesten hver gang jeg skal ta bussen hjem fra byen er at jeg står uttafor busskuret, slik at benken blir ledig til de gamle damene(er veldig mange gamle damer som tar samme buss som meg).

 • I helga så var jeg så snill at jeg tok en tur til søstera mi (som bor ca 2 timer fra der jeg bor) for å hente kattepus til ei jente jeg kjenner fordi hun mista den andre katten sin :)

 • Svigermor ble akutt syk rett før helgen, og måtte inn og operere. Hun var heldigvis hjemme igjen til fredagen, men likevel passet vi døtrene deres for at hun skulle komme seg i fred. Vi koste oss med jentene hele fredagen, lot de se film og spise chips. Da faren kom og hentet dem på lørdagen, var de overlykkelige begge to, og fortalte at de gjerne ville tilbake snart!I tillegg til dette, klarte samboeren min å hogge seg i foten med en øks da vi var på fjelltur, lørdag kveld. Det var ikke noe alvorlig kutt, men nok til at han begynte å blø. Jeg brukte resten av kvelden på å pusle og fikse for ham. Jeg vasket skoen og buksen hans, som begge var fulle av blod, og jeg renset rundt såret, pakket ham inn i tepper og laget mat til ham, oppe på fjellet. *hjerte* Heldigvis holder han på å bli frisk igjen nå!nidwa.naus@hotmail.com

 • Jeg stod i kassa for å betale middagen min, jenta i kassa fikk ikke helt til å slå inn rett med rabatt og greier: dette endte med at hun måtte spør om hjelp. Mannen som hjalp ho var så utrolig frekk og respektløs mot den lille kassajenta – jeg sa ifra. HØYT og T Y D E L I G foran alle som var i butikken.

 • Jeg har ikke vært noe sur. Har vært ekstra snill mot vennene mine og lat alle spise snopet mitt på tentamen (a) Det er jo ikke de store tingene som teller mest, men å gjøre et stor nummer ut av de små.

 • Jeg har lest kommentarene ovenfor og jeg klarer virkelig ikke å toppe dem så jeg prøver ikke heller. Men sommerfuglene var nydelige og den som vinner er skikkelig heldig! Jeg håper den som vinner skal gi den bort, det er så fint når folk gjør sånt.

 • jeg bakte en kake til min mor. da jeg var ferdig var det mel på gulv og alle vegger og kakerøre oppi knivholderen, men hun ble glad alikevel.