fransk.

eg har no sendt mail og meldt meg på eit kveldskurs i fransk frå september av. 12 veker med begynnarkurs i fransk. i den anledning er eg litt sentimental og saknar paris. i oktober i fjor reiste eg og han der fine på reise til den finaste byen. me sov på eit hotellrom som var så trangt at det ikkje var plass til at me kunne legga koffertane på golvet. me fekk sova lenge annakvar morgon, då den andre reiste ut for å kjøpa frukost, som som regel var bagettar og croissantar frå bakeriet over gata. på gåtur den første kvelden berre kom me over sacre cour og montmartre, og det var megamagisk. han er min favorittperson å reisa med i heile verda, for ingenting treng å vera så planlagt. me kan berre gå rundt og ha det fint.

paris
eg er flink til å hoppa i hotellsenger, spesielt med sjølvutløysar og den nye kåpa mi. kjolen kjøpte eg i paris då eg var der i april. ja, samme året.
paris
utsikten frå rommet.
paris
makronar!
louvre
me reiste til louvre seint ein kveld, det var så herleg med lite folk. eg gjekk utan sko, for eg hadde nettopp kjøpt cat dog-paret, og hadde gnagsår. kald marmor mot vonde føtter er ganske ideelt, men så fekk eg kjeft av ei dame.
paris
champs-elysees. me kjøpte starbucks og kom oss vidare.
notre dame
notre dame.
notre dame
me tente lys for sånne me er glad i.
paris
herleg meksikansk restaurant ved notre dame. lysekrona i taket var laga av corona-flasker. eg elskar paris. no gler eg meg veldig til å få reisa litt igjen, i slutten av juni reiser eg til island og det blir fint.

kvar i verda har du vore? har du vore i reykjavik?

i’ve signed up for a french course in august/september, and i’m missing paris more than usual. these are photos from my trip to the beautiful city in october last year.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så nydelige bilder! Såg ut så ein flotte plass:)Sjøl har eg ikkje reist så møkje, men eg har plana pm diverse weekendtura me mannen min;)Reykjarvik har eg aldrivore. Ikkje island heller for den del.. Men eg har vore i Estland, Latvia, Kviterussland, sverige å Finland..:)

 • Jeg har vært i Portugal (Lisboa), Frankrike (Paris to ganger), Storbritannia (London MANGE ganger, Glasgow), USA (San Francisco, Los Angeles, Orlando), Sverige (Mange steder..), Danmark (Mange steder), Finland (Turku), Tunisia (Sousse)Skal snart til Orlando igjen :)

 • Jeg har vert maaange plasser! 3 ganger i frankrike faktisk (Nice, Bordauxe og Arles) og så har jeg også vert i Midt Østen (Qatar), England, Sverige, Danmark, Finland (i mumitroll-land faktisk! og i Astrid Lingren verden i Sverige) Portugal, Spania. Men har lyst til å reise meeer! Og jeg har ikke vert i Reykjavik, men har super lyst!

 • Så bra at du liker Paris! Jeg må nok si meg enig der! Du burde flytte dit hvis du vil lære fransk! Man lærer seg ikke så mye ved å bo i norge! Erfaring..

 • jeg har vært i cape town i sør-afrika og kefalonia i hellas og paris og london og et annet fint sted i england som jeg ikke husker navnet på og reykjavik! (og mangemange andre steder som jeg ikke orker å skrive) island er fantastisk pent! tanta mi bodde der i ..fem eller seks år, så vi besøkte de der en gang.

 • har vært i Reykjavik ja. og Finland, Estland, Spania, England, Danmark, Tyskland, Polen, Tyrkia og kanskje noen andre steder

 • Paris er et av de peneste stedene i verden! Jeg har vært i Kina, England, Sverige, Danmark, Frankrike, Spania, Hellas, Thailand og Hong Kong. Aldri vært i Reykjavik, men vil gjerne.

 • Jeg har vært i 48 land nå, så hvis jeg reiser littebitt til er jeg oppe i femti! Favorittene er København, Sorrento i Italia, san francisco, Boston, Ville Franche rett utenfor Nice i Frankrike, Tokyo og Reykjavik. Der er det så fint! Masse kult å se på! Og en HERLIG second hand butikk i hovedgaten i byen, hvor de har masse gamle nattkjoler med blonder og sorbetfarger. Virkelig verd et besøk! Pluss kaffistova! der er det kjempekoselig! Må bare få nevne hvor GLAD jeg blir av å lese bloggen din, Mariell! Jeg har virkelig en ordentlig lykkefølelse, og smiler fra øre til øre. TAKK TAKK TAKK for at du lyser opp dagene mine, og får meg til å fokusere på hva som er bra og hyggelig i hverdagen! (Etter at jeg startet å lese bloggen din, ble jeg inspirert til å skrive opp noen ting hver dag som har gjort meg glad den dagen. Nå er jeg på fjerde måned, og jeg synes alle bør ha en sånn bok, for det er litt som bloggen din; det får en til å smile!)

 • jeg har ikke vært i island, men det er et av stedene jeg vil reise. aller helst vil jeg jo til japan, og så på interrail i øst-europa. men jeg har vært masse i storbrittannia, dvs i england og skottland, og ikke bare de fine byene som london, york og edinburgh, men også fine, søte landsbyer, som for eksempel fort william i skottland. den er så fin, den. du må nesten dit en gang.(og jeg har vært på båttur på loch ness, tatt harry potter-tog og vært på hogwarts! ^^)

 • Så fine bilder! Paris virker fint.Jeg har vært i Hellas, Sverige, Danmark og Spania. Også har jeg vært på flyplassene i Warszawa, Amsterdam og Berlin. Heh. Jeg har ikke vært på Island, men det virker litt spennende.

 • Åh, Paris og Reykjavik, drømmedestinasjoner^^ Har vært i Egypt da, og Ungarn, Kroatia, Bosnia og England. Jeg vil tilbake til England. London, York, jeg elsker det *hjerte*

 • Har du sett The Girl in the Café? Dei drar til Reykjavik. Nydeleg film.Eg har vore i Paris, men var der alt for kort tid og med alt for mange (språkreise, var der tre netter før me drog vidare til Bournemouth i England, som var den eigentlege destinasjonen). Eg har vore ganske mange stader, men ikkje like mange som eg vil til. Yndlingsstaden må vere Isle of Wight, eg vil bu der når eg er gammal.

 • Jeg har aldri vært på Island, men i Paris har jeg vært. Det er en utrolig fin by, hvor jeg veldig gjerne vil dra tilbake til. Jeg har bare vært der en gang. Da gikk jeg på barneskolen, og kunne ingenting fransk. Nå som jeg har fransk på skolen, blir det ingen Paris-tur på meg. Det er synd, det!

 • eg skulle faktisk óg til island, berre i juli, med 1+1 syster. men eg trur ikkje det blei noko av det. jorunn skal vere heime og forelska, mens karen skal til venezia for å sjå på dans. medan eg skal jobbe. eg vil óg til iisslaanddd.

 • Jeg har vært i Reykjavik. Jeg ble totalt forelsket i alle de små butikkene, den fine caféen og jeg lærte meg faktisk til å like svovellukten som ligger i lufta. Men ikke spis på Tri Frakkur (eller noe sånt) for der ble jeg matforgiftet og det ødela ganske mye av turen. Du kommer til å elske Island, og det er faktisk ganske mange som forstår norsk :)

 • Har ikke vært på Island, men jeg har lyst til å reise dit. I grunn har jeg lyst til å reise overalt. Særlig rundt i Afrika.Jeg har vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Finland, England, Italia, Spania, Kypros, Sør-Afrika, Nederland og Frankrike. Favorittbyene er Cape Town, Paris, Amsterdam, Roma og London, og jeg er enig i at Paris er en fantastisk by, særlig sammen med kjæresten:)

 • Det hørtes nesten ut som jeg leste noe jeg selv hadde skrevet nå. Jeg elsker Paris, har vært der to somre på rad nå. Og jeg lengter etter å dra til Island, det gjør vondt å tenke på det. Lov meg at du tar masse fine bilder!Ellers har jeg vært i Skandinavia, Hamburg, Brüssel (i en time), Paris, London, Edinburgh (som er verdens fineste by, alle burde besøke den), og Sousse i Tunisia.

 • Min favorittby over alle er vel Amsterdam, for den kjenner jeg så godt nå. Og der har jeg en fin søster. Men Paris og London er ganske langt opp på lista, i tillegg til Göteborg, New York, Sydney, Berlin og Oslo. Jeg har reist en del, men jeg har aldri vært i Afrika. Ei heller Kina og Japan, dit vil jeg gjerne.

 • Jeg bor i Reykjavik! Byen har masse sjarm, men det jeg liker aller mest med Island er kokosbollene, pölsene og sjokoladen med lakris. heh

 • åhh. jeg husker jeg også tente lys akkurat der, i notre dame, for bestefar. jeg elsker paris og frankrike og gleder meg sånn til å dra tilbake!! jeg har vært ganske mange steder, men de fineste stedene vil alltid være irland, skotland og frankrike.

 • Har vært i omtrent hele Sverige fordi det er der jeg egentlig kommer fra. Danmark, Østerrike, Bulgaria (huff), Azorene, Hellas (på noen øyer), England,rundt om iTunisia, Spania, Tyskland. Tror det er alle… Har vært i Østerrike og Sverige flere ganger… Men jeg har ikke vært i PAris! Jeg vil til Paris! Favorittstedene er London og Azorene. Azorene tror jeg minner veldig mye om Island p.g.a. alle vulkanene o.s.v. (ikke på været)

 • Jeg har vært i Stockholm, Göteborg, København, Amsterdam, Cardiff, Edinburgh, Joan O’Groats, Trout, Gloucester, Newcastle, St Isaac, Stratford upon Avon(der Shakespeare bodde!), Bath, Oxford, Brighton, Sheffield, Bournemouth, Liverpool, Exeter, York, London, Bristol, Tweed, Eastbourne, Dundee, Stirling, St Andrews (nå orker jeg ikke skrive flere engelske) Antibes, Grasse, Paris, Bayeux, Nice, Cannes, Bergamo, Roma, Milano, Capri, Napoli, Barcelona, Praha, Cairo, Luxor, New York, Jersey City, Beijing, Shanhaiguan.

 • Jeg har vært mange steder.. Paris blant annet, som jeg kjente jeg savner litt når jeg så bildene dine! Også har jeg vært i California, Tyskland, England, Estland mm. Og Island! Reykavik er flott, verdens søteste lille flyplass på Keflavik óg! Den blå lagune og geysirene er fantasktiske :D