hår.

eg vart født med sølvfarga hår, på sjukehuset kalla sjukepleiarane og legane meg sølvreven. etter kvart vart det blondt, veldig blondt. og fram til åttande klasse hadde eg langt, nydeleg blondt hår. eg anar ikkje kva eg tenkte på idet eg klipte det(eg angrar den dag i dag) og farga det brunt. og brunt har det vore, i små variasjonar, heilt fram til no. og eg merkar eg er veldig klar for noko nytt no. så eg tenkte kanskje raudt. ikkje raudt som i OI DET VAR RAUDT, men som i brun-raudt, som her:

20090224100627
sh1
bilde 1

men eigentleg har eg eit hemmeleg ynskje om askeblondt òg. som her
bilde 1 1

kva tykkjer de?

alle bileta er linka til kjelder.
i’m getting tired of my brown hair, thinking of colouring it red-brownish or maybe even blonde. what do you think?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *