torsdag med finingar.

i går tok eg med meg fredrik og oda heim til min familie.
thursday with friends
det var smågodt.
thursday with friends
og snurreting på leikeplassen.
thursday with friends
snurrefredrik.
thursday with friends
og johnny var der òg, visst.
thursday with friends

fint vel.

vinnaren av konkurransen er ming:

“ole torjus(som er litt for altfor langt borte) sin skjorte, som er altfor stor for både meg og han, men ekstra stor på meg, også lukter den litt vondt, og det lukter litt godt. en kopp te, og ballerina kjeks med bringebærgelè i midten. litt fin musikk, som yann tiersen, eller beirut kanskje, eller elephant factory, eller julie. og en film, som er litt fin, og litt morsom. juno, kanskje.”

fordi eg veit korleis det er å sakne kjærasten sin på den måten, og det er så altfor vondt.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *