konkurranse i samband med craftycrowvintage

me har vore så heldige at me har fått eit gåvekort på 50$ frå etsy-putikken craftycrowvintage. sånt fint har dei:
ilfullxfull66819408
ilfullxfull68119436
ilfullxfull63185765

alt du treng å gjera er å legga igjen ein kommentar der du skriv eit par setningar om ting som kan gjera deg glad på ein grå dag. så trekk eg vinnaren på torsdag! fint vel? (hugs å legga igjen epostadresse!)

translation: craftycrowvintage has donated a gift certificate of 50$ to their etsy-shop. all you have to do to win is leave a comment with a couple of sentences about things that can cheer you up when you’re having a bad day. remember to leave your email adress!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • ole torjus(som er litt for altfor langt borte) sin skjorte, som er altfor stor for både meg og han, men ekstra stor på meg, også lukter den litt vondt, og det lukter litt godt. en kopp te, og ballerina kjeks med bringebærgelè i midten. litt fin musikk, som yann tiersen, eller beirut kanskje, eller elephant factory, eller julie. og en film, som er litt fin, og litt morsom. juno, kanskje.

 • for å bli glad tenker jeg at når det regner ute, er det en god grunn til å være inne med en kopp kaffe og masse gode filmer og serier på dataen, samtidig som jeg slipper unna det dumme gresset som jeg er allergisk mot.

 • overraskelser gjør meg glad på en grå dag. som en kake eller en boks is. en klem. et brev i posten. en ny film-oppdagelse. at jeg finner en te-sort i skapet jeg trodde det var tomt for. besøk. smittende latter. oppmuntring. eller bare vanlige småting; lyden av smuler som støvsuges, et ekstra lag med sukker på frokostblandingen, følelsen av nyvasket hår. det skal ikke så mye til :)

 • På en grå dag blir jeg glad av popcorn, Vogue, Løvenes Konge (på norsk), latteren til min bestevenninne Hedda, kattepusen, smilet til min kjære Alexander og værmelding med sol i sikte!

 • Nå sitter jeg i stua, pakket inn i ullpleddet, sår hals og hører regnet slå mot vinduet. Utenfor er det grått, men på msn befinner kjæresten min seg, som “bare” bor 2 732 km unna meg. Sammen drømmer vi oss bort i fremtiden, når vi endelig skal eksistere side om side med hverandre. Vi drømmer om sommeren, når vi endelig gjenforenes etter to måneder. DET gjør meg glad.

 • På en grå dag, hvis det regner om sommeren, f.eks. så pleide det beste å være å sitte inne hos farmor og kikke ut på tordenværet sammen med henne, kanskje hørte hun på radio, og jeg var liten og litt redd, men så lenge jeg hadde varme farmor og stemmene i radioen, så visste jeg at det kom til å gå bra. På grå dager nå, så trenger det jo ikke nødvendigvis å regne eller tordne, for jo eldre man blir, jo mer blir grå en følelse man kanskje kan få på helt vanlige dager, men uansett om det er torden, regn, grå asfalt eller grå følelser som gjør dagen din grå, så hjelper det å lese Tormod Haugens bøker. De er ikke å få kjøpt lenger, men hvis du har et fint bibliotek i nærheten av deg, så hjelper det faktisk å gå dit også. Gå til biblioteket, finn Tormod Haugen-hylla, eller spør en av de snille som jobber der om hvor den er, og sett deg ned og bli litt liten igjen. Tormod Haugen skriver om barn og ungdom som ingen andre har gjort før eller etter ham. Og det blir farger igjen i dagene dine når du leser ham. Min favoritt er Øglene kommer.

 • det som gjør meg glad er å sitte helt alene ute å lese. ikke noe mas fra noen, ikke noe stress av noe slag. å bare fordype meg i en bok mens jeg hører på fugler og vind og alt annet som er utendørs.

 • Ingenting gjer meg i så godt humør som følelsen av å ha fullført noko! Det er (av og til) noko drit å arbeide, men følelsen av å ha arbeidd er heilt fantastisk.

 • på en dårlig dag trenger jeg enten en god venn som kan prates og le med, eller rett og slett litt alenetid. å bare ligge i senga å tenke, gruble og gråte kan være fint det også.

 • Venninner som baker kanelboller bare fordi det er tirsdag, kjæresten min sin latter, mammaen min, og ikke minst tanken på at det finnes andre steder enn her.

 • Å sitte seg ned på en koselig kafé med en god kopp kaffe i lag med gode venner gjør meg glad på en grå dag. Å bare kunne glemme alt utenfor de fire veggene, mimre om gamle dager og le, le høyt og masse.

 • På ein grå dag likar eg å sjå på ein av “mine” seriar endå eg har sett dei fleire gonger. Eller så kan eg stikke til ein Fretex og kjøpe meg enten Norgesglass eller ein gamal barnebok. + Det hjelper å få eit koseleg postkort frå eit land langt vekke.

 • Det som gjør meg glad på en grå dag er å ha gode venner rundt meg. Å sitte sammen og mimre om fine år da iskremen var kjempediger og sola alltid varmet de sene sommerkvelder. Og om jeg er alene lager jeg meg gjerne en kopp te i min store, fargesprakende kopp og hører på go’musikk :)

 • Sist gang ting føltes grått, kjørte jeg i femti på scooteren min. Det blåste så fælt at jeg fikk tårer i øynene. Det var humpete, og jeg fikk vondt i rumpa. Så sang jeg så høyt jeg bare kunne.Det hjalp veldig.

 • På en grå dag lager jeg meg engels te i den største tekoppen jeg finner i skapet, kler på meg ullsokker bestemor har strikket, og setter meg godt til rette i en stor god stol og leser bøker. :)

 • På ein grå og trist dag liker eg å pakke meg inn i rørosteppet mitt og sette på BBC sin miniserie “Pride and Prejudice” og drømme meg vekk til gamle tider med flotte kjolar og ein litt annleis form for kjærleik. Medan eg drikk eit glas vin og et sjokolade. Etterpå tar eg gjerne på meg den flottaste kjolen eg har og høghelte sko , for å så dansa rundt i leiligheten.

 • Når jeg har en dårlig dag blir jeg glad av å høre på fin musikk, gode venner blir jeg alltid glad av, å se på fine bilder fra 50-tallet, vintage klær, å lage lister over forskjellige ting, synge, også hver gang jeg er lei meg for noe hører jeg på “It’s Only Life” av Kate Voegele. Den hjelper. Mye.epost: kattolin@hotmail.com

 • Det som gjer meg glad på ein grå dag er jobben min. Eg jobbar som assistent ved heimetenesta med multi-/fysisk utviklingshemma brukarar. Det er så morosamt å sjå korleis brukarane gler seg over småting i kvardagen. Når dei byrjar å skrattle når eg nys, eller mistar noko på golvet. Eller korleis ansikta deira lysar opp når eg sét på musikk. Det smittar!

 • Noe som enkelt som et smil kan gjøre en grå dag fin. Det er noe magisk med smil, for hvis noen smiler til meg så kan jeg selv gå å smile hele resten av dagen.Du skal få to::):)

 • det kan være så lite som gjør meg glad på en grå dag. for en stud siden var jeg hos vennina mi, det regna litt. og jeg hadde hatt en skikkelig dårlig dag, så hun inviterte meg på middag. på kvelden fikk vi flere på besøk – så det ble en liten fest. etterhvert kom også en gutt som jeg hadde likt en stund. eller ikke likt, mer betatt. men han kom og satt seg i sofaen ved siden av meg. utpå kvelden kom det fler og jeg måtte sette meg litt opp i sofaen og han kom nærmere og nærmere. jeg merka jeg døde litt. han satt med hånda i fanget mitt, tror ikke han merka det. men dagen er og var den fineste dagen.. selv om den var grå. og nå tror jeg at jeg er litt forelska, avstandsforelska, i han.(besoulful@hotmail.com)

 • Det som hjelper på en grå dag er å gjøre noe, for å få det grå vekk. Mitt beste triks er å sette på Blondie på full guffe, ignorere naboer og folk man bor med, og bare danse og synge med av full hals til man ikke orker mer. En utrolig befriende følelse, og det er jo nesten litt trening også:)

 • http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=25010507På ein grå dag likar eg å:- Danse i regnet- Gøyme meg på mørkeloftet der ingen kan finna meg, og drikke te- Ligge på golvet og lesa favorittdelane av favorittbøkene mine.- vere heime aleine- Sjå på gamle bilete- Skriv små visdomsord og kjærleiksord på lappar – Drøyme meg langt vekk, til Nangijala eller andre fine stadar- Skrive dikt og songar og historierVakre ting gjer meg glad.

 • På ein grå dag blir eg glad av strømpebukser som fortsatt er i øskja, nyfarga hår, aloe vera frå planta mi klissa over heile hendene, bilete som er så fine at eg må setje meg ned og stirre i ein evighet… På ein grå dag er det som regel små materalistiske ting som gjer meg glad, ting som eigentleg ikkje betyr nokon ting som helst, men fordi dei plutseleg er der og får meg til å snurre når alt har stått stille sidan morgonen, så kjenner eg at der og då betyr dei likevel heile verda for meg.

 • På en grå dag er det alltid deilig å spise smågodt og se på favorittfilmer/-TV-serier mens man overser alt som heter husarbeid o.l. :)

 • På en grå dag liker jeg å bla gjennom gamle dagbøker, se triste kjærlighetsfilmer, spise sjokolade, se gjennom sommerbilder og lengte. Jeg liker gråe dager, de dagene man kan få gjort det man aldri ellers gjør, de dagene man kan få kjenne følelsen av å lengte. Det gjør meg glad!

 • På en grå dag gjelder det å sette på “I’m singin in the rain” mens man lakker tåneglene sine i en ny og fin farge, for eksempel pudderrosa eller knallrøde. Og så må man spise pistasjenøtter, for de er så fine og grønne. Dette kan man for eksempel gjøre mens man kvesser alle blyantene sine, for det er få ting som gjør en så glad som nykvessede blyanter.

 • det er mange ting som kan gjere meg glad på ein grå dag. at bussen kjem til dømes. ei viss fin jente som eg er så frykteleg glad i gjer meg òg veldig glad. kompliment gjer meg alltid glad. og post! og eit smil frå ein frammand, eller ein eg kjenner. dei fantastiske venene mine. glad musikk. hyggjelege menneskjer. iskrem. teater. regnboga. og kommentarar som “det er så fint å ha deg, så du kan lyse opp ein grå dag med alle fargane dine.”ha ein fin dag!

 • Når jeg har en dårlig dag liker jeg å gå ut. Jeg gir litt fanden i hva jeg har på meg og hvordan jeg tar meg ut, og går en vei jeg pleier å gå av og til. Det er en ganske stille grusvei som går nedover og nedover, og ender opp ved en bro over en elv. Å stå og se på fossen og elven som bruser, bobler, er full av liv og svært lite håndgripelig er deilig. Og når jeg går opp igjen gjetter jeg på hvilke fugler som synger og hvilke blomster jeg ser.

 • På en grå dag kan det ofte hjelpe å se på alt som er vakkert. Se på den vakreste tv-serien Pushing Daisies, eller kanskje en episode av Six Feet Under, høre på den vakreste musikken og se på de vakreste bildene. For det er så mye fint, så fryktelig mye fint.

 • På en grå dag, som egentlig forekommer veldig ofte, blir jeg i bedre humør av å gråte. Merkelig nok, men bare det å la alt det vonde, ekle og tunge renne ut av øyekroken som lette, små tårer, er oppmuntrende. Man blir sliten av å ha grått, og så lett og da må jeg si at jeg blir i bedre humør (:

 • Lage kakao, se en god film, spille bildelotto med lillesnupp og ha kaffebesøk av venninner med barn som kan leke med lillesnupp :)Er jeg alene – en kopp latte, hjemmelaget. Bake litt mens jeg synger. Lese en god bok.

 • På ein grå og tung dag hjelper det med fargar, og fine, behagelege klede som gjer den grå dagen meir behageleg å vera i. Kanskje eit par høghæla sko, eller ei raud leppestift. Og ein kopp kaffi saman med snille glade folk som smiler.

 • På en grå dag: sitte under teppet med en kopp te, plutselig ringer det på døra og der står det gode venner som også satt under et teppe hjemme alene. Så sitter vi under teppet sammen og ser en Jane Austen film mens vi spiser rester etter gårsdagen middag, som faktisk var ganske god.

 • på en grå dag kjøper jeg gjerne en sekspakning med rosiner som jeg mumser i meg (veldig grå dag = sjokolade). jeg spiller på fløyten eller bassgitaren, tegner, maler, skriver eller noe annet kreativt. Kanskje finner jeg frem bilder fra fine dager eller rydder rommet mitt og finner skatter jeg hadde glemt jeg hadde. i tillegg kan det hende jeg er med kjæresten min eller baker cookies :)

 • på en grå dag hjelper det som oftest litt å høre på fin, oppløftende musikk som for eksempel of montreal. (eller kanskje musikken fra les misérables, for jeg elsker den.) kanskje ser jeg across the universe eller fight club, for de er yndlingsfilmene mine, og spiser nudler med spisepinner. men er dagen skikkelig, skikkelig grå så har jeg en tendens til å løpe opp i skogen for å se på utsikten, for da får jeg alltid så fint perspektiv på ting.

 • På en grå dag hjelper det å gå en tur ut og fotografere, det hva som helst; venner, dyr, familie eller bare naturen i seg selv. Det pleier også å hjelpe å spise masse is, eller i hvert fall en liten stund, til jeg får så dårlig samvittighet at jeg må ut og trene. Men trening hjelper jo også på humøret:)

 • Hvis kjæresten min har en liten overraskelse til meg, feks et kinderegg, og smiler og klemmer meg flat, da blir jeg gele i kroppen og må smile jeg og. Og jeg får sommerfugler i magen, ikke noe føles bedre enn det.

 • På en grå og trist dag, lager jeg meg en stor kopp peppermyntete, tar på meg forkleet, og lager en god porsjon med muffins, med fin fargerik glasur :) Så tar jeg de oppi en stråkurv jeg har, tar på meg en søt kjole og strømpebukser, og går på muffinstur for å gi muffinsene mine til andre, venner og bekjente. Ingenting er så oppmuntrende som å glede andre!http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=22543921

 • På en grå dag pleier jeg å være inne og lese fantasifulle bøker mens jeg ligger i sengen. Jeg baker gjerne en kake eller lager kakao mens jeg hører på Happy When It Rains av The Jesus and Mary Chain, og når jeg skal legge meg sovner jeg til Lost In Translation eller Poirot.

 • Ihi^^ Det er jo nesten de grå dagene som er lysest synes nå jeg da:) Jeg hopper rundt og dingler med bena. Så går jeg inn og lager en brødskive med jordbærsyltetøy, og så går jeg ut igjen, og leker, med gresset, og naturen, og kjærligheten :)

 • Å bli skikkeleg våt og kald for å så komme inn, lage kakao, og ta på seg tørre og varme klede. Og så høyre på Ravnejenta på lydbok, akkurat slik som da eg var yngre. Den Jan Garbarek songen som er med i lydboka er den vakraste i verda. Så er det fint å pusle med småting. Og rydde i esker som er så gamle, at det blir som å gå på skattejakt i fortida. Eg er glad for at det er ein regnværsdag i dag, igrunn.

 • I dag er ein slik dag der det ikkje berre er grått ute, men der òg eg er litt grå til sinns. Mediaprosjekta som skal inn i morgon er såvidt påbegynt og eg må sitte på skulen til midnatt for å bli ferdig. Det fine ved dette er likevel at når klokka slår 24.00 kjem ein søt ein for å hente meg i den lange pontiacen. Då skal vi høyre gammal Johnny Cash musikk frå den slitte kasettspelaren og kysse på kinnet. (Jaa, Mariell… kanskje…kanskje.)http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=25019010

 • På en grå dag blir jeg glad når kjæresten har laget middag til meg etter en lang skoledag og vi koser oss i det nyoppusset huset vi bor i :)

 • Et glass rødvin og en episode av House gjør meg alltid glad. Eventuelt en flaske med iskald brus slik at det dugger på utsiden. Det synes jeg er så fint. Pepsi Max gjør meg alltid lykkelig

 • På en grå dag er det ofte de små ting som kan gjøre hverdagen litt lysere. Foreksempel hvis jeg står opp i god tid, dusjer lenge og kan sitte ved frokostbordet med en kopp kaffe med akkurat passe styrke mens jeg ser rett over til ungene i barnehagen som leker og skråler. Så tar jeg på meg en av favorittkjolene, rød leppestift og tar med meg resten av kaffen i en termokopp. Dagen er redda. Og funker ikke det, fins det jo fine blogger, som denne. :D

 • Kjæresten som ringer fordi han savner meg kan gjøre meg glad på en grå dag eller det å lese en bra bok som gjør at jeg får gjemt meg inne i historien, så har jeg ikke en grå dag allikevel.

 • http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=23119751På en grå dag vil det gjøre meg glad om det er lørdag og at det ligger et lite kort på skrivebordet mitt. Det skal være bilde av en regntung sky, som regner ned på en jente. Hun er helt lik meg, med stort krøllete hår og store blå øyne. På kortet står det skrevet, med en ganske så pen håndskrift, for han har strevd mye med å skrive pent, dette her:Kjære Hanna,I dag er det regn. I skogen er det trær og de passer på at regnet ikke når gjennom bladene. Vi kan dra ut i skogen. GabrielOg jeg kan ikke vente, så jeg hiver på meg denne lyserosa kjolen og sprinter ut, uten sko. Og jeg løper inn i skogen. Og der står han. Gjennomvåt, men smilende. Og vi løper inn mellom trærne og ler høyt.

 • Om deter sommer og litt grått og regn ute, tar jeg på meg en tynn sommerkjole og løper ute i regnet. Så går jeg inn og tar en varm dusj og tar på meg olabukser og flannelsskojrte og leser en god bok.

 • jeg trenger millie jackson på stereoen, varm kakao lagt fra bunnen av, en varm peis, erlend loe i hånda, helst et titall puter og dyner, og ei helt tom fjellhytte med store vinduer mot skogen. :)

 • På en grå dag liker jeg å kjøre tog så langt månedskortet mitt gjelder, og se på alle de forskjellige menneskene og dikte litt på dem. Og så liker jeg å blikkflørte med mennesker på tog og togperronger, da blir jeg så glad, og jeg får så lett for å smile.

 • Når dagen er grå, og foten må vere høgt heva, er det fint å bake og ete baksten medan eg drikk te og puslar vakre landskap og slott som eg vil bu i, slott der det bur menneske eg diktar opp som går rundt i godterikjolar og lét prinsane klatre opp det lange håret deira. Der himmelen alltid har skyer forma som hjarter og kakestykker, og der alle dei fantastiske personane som ikkje lenger finst her på jorda, held til.

 • På en grå dag er det egentlig bare kjæresten som hjelper, men å ha på seg fine klær, spise is og spille piano er også bra.

 • På en grå dag kan jeg bli sittende inne og se tv-serier til øynene mine blir firkantede mens jeg drikker blåbærte med melk og honning, eller så kan jeg dra på kafè alene og drikke kaffe mens jeg hører på summingen rundt meg og håper noen kommer for å sette seg ved siden av meg enda de ikke kjenner meg, men det som gjør meg aller mest glad (og av og til litt trist) er å kle meg kun i klær jeg har “lånt” av kjæresten min som for øyeblikket holder til i Kongsberg og lese alle meldingene fra ham i innboksen på telefonen min.elise_r91@hotmail.com

 • På en grå dag drar jeg til bestemor og bestefar. Der lager alltid bestemor noe godt jeg kan spise (som pizzahorn, kanelboller eller kanskje hun til og med smører rundstykker til meg). Bestefar forteller meg at jeg er den vakreste i verden: “Alle barnebarna er pene, men deg har vi vært ekstremt heldige med,” sier han med et glimt i øyet. Jeg tror kanskje ikke at jeg er den første som har hørt det fra han, men likevel så lyser det opp dagen betraktelig, og jeg går derfra med et stort smil om munnen.

 • Jeg syns det er så koselig å løpe til det lille skuret ute i barnehagen når det begynner å regne. Der sitter jeg sammen med alle de søte små barna. Vi kan sitte og se på regnet, og snakke om alt og ingenting.

 • Eg har to fine fine pusekattar, og på ein grå dag gjer dei dagen fin igjen.Dei er så nydelige når dei vaskar seg, eller aller best kvarandre. Når dei sover så lurar eg ofte på kva dei drøymer, og dei er ekstra morosamme når dei bevegar på seg i søvne..hihiEg blir ekstra lykkelig inni meg når dei kryper oppi fanget mitt, kikkar på meg med kulerunde auge og vil så gjerne ha kos:-)

 • Hos meg finnes det så mange gråe dager. Ikke nok med at jeg bor i Oslo sammen med en flokk med idioter som tror de eier verden, neida! Det er nesten alltid dårlig vær på de dagene jeg faktisk er frisk!Men på de dårlige dagene der jeg har vondt i hodet, der mamma maser ekstra mye, menneskene i byen er ekstra teite og vennene mine er lite fortåelsesfulle, finner jeg alltid fram prikkekjolen min som jeg er så utrolig glad i. Så tar jeg med meg hunden min ut i skogen og hører på enten Bob Hund, Säkert eller Håkan Hellström på full guffe. Er det tørt nok legger jeg meg ned i blomsterenga og ser på skyene. INGEN ting slår det. (eller jo, å snuble over en eller annen fantastisk blogg eller en fantastisk ny artist, gjerne i samme slengen!)ragnhild.f.volden@gmai.com

 • På grå dager er det fint å rydde, men det blir sjeldent til at jeg gjør det. Frister mer å bake kake og lage te, og ligge under dyna og høre på musikk og se etter fine ting på nettet. Fint om kjæresten kommer innom senere på dagen også, da kan han få smake hva det nå enn var man bakte. Sånn daffing kan bli litt ensidig i lengden, så da kan man ta på seg støvler og en paraply, og leke ute i regnet (såfremt det regner). Jeg er glad i å ta bilder, og elsker fotografier med regn i, så man kan jo ta med kameraet ut også. Egentlig syns jeg grå dager og regn er kjempekoselig. Foretrekker det fremfor steikende sol og 35 varmegrader.Jeg skrev e-postadressa mi i feltet der oppe, men sender med her óg, for sikkerhets skyld: mona_torgersen@live.com

 • Sove lenge og lytte til regnet ute. Om det tordner tenner jeg levende lys og holder hendene rundt det for å varme meg. Ikke fordi det er kald men fordi det er gøy og koselig. Om jeg har en god bok liggende leser jeg eller så lytter jeg til rolig musikk. Kanskje skriver jeg et brev til en jeg er glad i, der jeg forteller alle hemmeligheter og tanker, for jeg vet at jeg aldri vil tørre å poste brevet. Jeg lager en koselig frokost med egg og juice og bruker lang tid på hver bit, mens jeg ser på været ute. Jeg føler meg som en katt, som avskyr regn, og mest sannsynlig blir jeg inne. Men så er det kanskje sommer og jeg fristes ut i regnet for å bli våt og så står jeg der og ser opp på himmelen. Når jeg er våt kan jeg etterpå pakke meg inn i et pledd med en kopp med varm te :)

 • Mm, det har faktisk vært en del av de grå dagene i det siste. Og hva har jeg gjort da? Jo, jeg handlet inn laks og torsk og andre matvarer og lagde fiskesuppe til kjæresten min som var fyllesyk, mens han fikset dessert med økologisk vaniljeis og jordbær, jeg har vært på akkustisk aften og hørt fin fin musikk, jeg har vært i bruktbokhandler og leketøysbutikker i Danmark (vi tok oss en dagstur dit i går) og spiste pæreterte og drakk kaffe på en fortauskafé etterpå (jeg elsker å sitte på fortauskaféer når dagene er grå).

 • Stirrar ut av vindauget. Som oftast på himmelen. Det finnest alltid ei lita opning i det tunge skydekket. Omringa av alt det mørke, fargar solstrålane det dei landar på, i en ubeskrivelig farge. Som om englar skulle ha mala seg ein veg ned frå himmelen, ned til jorda vår. So lukkar eg augene og forestill meg at eg er der, saman med dei. Dei syng so fint og lett, dei høyrest ut som skinande stjerner, og duftar som tusen vårblomar.

 • frukt. masse frukt. spesielt bananer, for de inneholder greier som gjør deg glad. og grønnsaker. brokkoli, gulerot, avocado. fuglemat, mmm, linfrø, solsikkefrø, hvalnøtter, mandler, gresskarkjerner. se mange episoder av en serie jeg liker for så å legge meg sent og sove lenge. epost: sylvia@ninjapirat.net

 • På en grå dag vil jeg gjort akkurat det jeg hadde hatt lyst til. Jeg er glad i regn når jeg selv ikke må bli våt. :)Kanskje jeg ville sovet med vinduet oppe slik at jeg kunne lyttet på dråpene som treffer vinduet. Etterpå ville jeg stått opp og laget meg grønn te. Og for å være 100% ærlig så ville jeg enten sittet på dataen og lurket litt på blogger/nettbutikker eller ringt og invitert venner på filmkveld og kos (forsåvidt begge deler).made.in.norge@hotmail.com

 • Sitte ved pipa eller vinduet og høre regnet piple mens jeg leser en fin bok, f.eks. “Mann og Gutt”. Når jeg blir lei av å lese legger jeg alt av fine gode dyner og puter opp i senga og legger meg godt til rette og sovner.dont_eat_me@live.no

 • Det som gjer meg glad på ein grå dag er å gå på kino. Gjerne aleine. Ingenting får meg til å kobla meir ut enn ein engasjerandes film på kino. Eg forsvinn inn i ei eiga verd for ein time og to, og det er fint. Der og då slepp eg å forhalde meg til alt det andre. Det gjer dagane betre for meg.

 • På en grå dag liker jeg å stå ute i regnet og danse, røyke, le og å fange regndråper på tungen.Også liker jeg å gi bort smil til fremmede som ser triste ut, og når de smiler tilbake er følelsen utrolig fin, og varer veldig lenge.Det gjelder uansett hvordan farge dagen har, egentlig. :)

 • På ein grå dag treng eg eit smil. Eller ei jordbærkorg til 19,90 på Bunnpris. Eg treng ei bok som har fine ord forma til fine setningar som rører noko i meg. Eg treng ein sang på iPoden min som eg kanskje har høyrt tusen gongar før, men aldri høyrt nett på den måten. Å ta på meg tyllskjørt og stripete strømpebukser. Ein sms med invitasjon til kakao og smågodt på ein veranda eg likar så godt.Eller rett og slett slik som i dag: Å få invitasjon i posten til bryllaup i sommar!Då vert eg glad, sjølv kor grå dagen prøver vere.Og så ynskjer eg meg denne kjolenhttp://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=25019010

 • Grå dagar er av og til dei aller finaste dagane. Sjølv om dei er dei kjipste. På grå dagar blir eg glad av levande ljos på bordet. Ein diger kopp med kakao og fløyte, eller kanskje berre te. Ei fantastisk flott bok. Eit teppe. Og regn som slår mot vindauget.Og det er ikkje orginalt i det heile tatt. Det berre er slik.

 • På mine grå dager står ofte denne sangen på repeat: http://www.youtube.com/watch?v=0Abhd7VgEIc. Så fin at det nesten kiler litt. :o) Og så hjelper det å lese fine bildeblogger, å gå en tur i skogen med lydbok på øret, eller å gå inn på f.eks. urban outfitters.com og legge alt jeg ønsker meg i handlekurven og late som om jeg skal kjøpe det! :-)

 • På gråe dager, tenker jeg på at jeg kan male skyene i farger med en liten fjær. Og så pleier jeg å brette meg inn i dyna mi med en kopp urte-te og setter meg inners inne så langt det går i sofakroken. Eller vifter litt med paraplyen min når jeg går ut for å lukte på regnet. For regn lukter godt.

 • På en grå dag ser jeg på fine bilder fra fine dager da alt bare er fint. Henger opp fine ting på rommet, og gjør om på collaget på veggen min. Jeg snakker med fine mennesker, og ser på en fin film.Leser også blogger, blant annet din, for den får meg alltid i godt humør, bare fordi du skriver så masse fint, og har så mange fine bilder! Hjartesmil, hvordan kan man ikke smile av det?