cover.

dei siste dagane har eg stort sett brukt eingangskamera for å dokumentera det fine som har skjedd, så det får de ikkje sjå heilt enda. men i alle fall kan de få sjå litt av det fine magasinet eg fekk frå ina i posten på fredag. mads mikkelsen spelar igor stravinsky i den nye filmen om livet hans, og eg er så himla forelska. så her er bilete frå artikkelen, pluss den store annonsa for miss dior cherie på første sida. herleg.
animated

har de gjort/sett/fått noko fint i det siste? fortel! eg føler at eg ikkje har blogga på ei æve.

translation: i’ve been using disposable cameras the last few days, so you won’t be seeing those pictures just yet. for now, you can enjoy these images(from this magazine) of mads mikkelsen as igor stravinsky(+the miss dior cherie ad which i love!) in the new movie about stravinsky’s life. i feel like i haven’t blogged for ages, what have you been up to?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *