late tysdagar

i dag har framleis vore sjuk, så medan eg venta på han der fine har eg rydda heile rommet mitt og lurt på om eg skal få ein skreddar til å sy ein kjole av dette
tuesday
det er stoff som eg og han der fine kjøpte på loppemarknad i fjor, og gamle gardiner som eg fann i det tomme huset på eigedommen til han der fine. kva tykkjer de?
tuesday
så har eg tatt bilete av filmane mine og bøkene mine, for det var det så mange som ville
tuesdaytuesdaytuesday
versågod. og her er ein animasjon av det andre eg har gjort i dag:
create animated gif
1. jobba litt med historieprosjektet mitt som handlar om min bestefar som var i tysklandsbrigaden. 2. tenkt på kor kjekk bestefaren min var og kor utruleg mykje eg saknar han. 3. sett mykje på det fine purstagskortet eg fekk av ina til purstagen min i april. 4. hatt sløyfeverkstad med sløyfa eg fekk frå line aurora. 5. på veg heim frå putikken fann eg ein hjarterdam. og no kjem han der fine om eit par minutt, tenk det!

translation: while being sick and waiting for my boyfriend today, i have cleaned my room and contemplated going taking the pieces of fabric above to a tailor and have them made into a dress. then, a picture the movies and books above my bed. and an animation of the other things i’ve done today.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *