w

w for wien
21019018305c12ab414e
wien er ein fin by, og eg gler meg til å oppleva den som litt meir voksen og klar for å ta innover meg dei større kulturelle tinga ein kan oppleve der. sist gong eg var der, var me i stephansdomen, i katakombene i kjellaren. det er det eg hugsar frå wien. og at me hadde fin hage på hotellet.

w for waits, tom
tomwaits
eg og tom waits har eit sterkt kjærleiksforhold, og martha er ein av sangane som kjem til å følga meg gjennom heile livet.

w for wizard of oz
wizardofoz00
ååååååååååå. eg har leita, og kjem til å leita, tusen år etter sånne sko.

w for wwf
wwf
dei gjer SÅ masse bra, og no har dei òg starta fadderordning der ein kan vera fadder for dyr. fint vel!

w for woodstock

denne songen fant eg gjennom six feet under, og eg elskar den. høyr den. finn den på spotify og høyr den.

kva står din w for?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *