ting som ein berre får elska heilt utan grunn

for ei stund sidan snakka eg om boka mi der eg har ein kategori som heiter ting som ein berre får elska heilt utan grunn. da var det så mange som ville vite kva som stod der at eg skal dela. her er eit lite utdrag:

hår som er kvitt som sukkerspinn. sussar. jenter som går i 15 cm høge sko som om dei gjekk berrføtt. jenter som går berrføtt. sennep. hundekvalpar. babykattar. raudvin. jessica stam sine auge. tapetar. kokos-is. polkagrisar. nintendo. lyden av snø. lukta av snø. å stå stille i regnet. å kyssa i regnet. beetle-bilar. mørkelilla negler. biblioteket. stemma til barack obama. hattar. båtar. gamle vindmøller. små engelske hytter. husbåtar. sandslott.

kva elskar du heilt utan grunn?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • mammas hjembakte rundtstykker. pappas hjemmelagde bringebærsyltetøy. fyrstikkesken som tanteungen min på 6 gav meg i julegave, han har dekorert den selv. fotvarmeren min. grønnt gress. engler. å løpe i regnet. ullgensre. Christina Aguileras mektige stemme. max factors foundation. mms’er fra min kjære venninne. mai-sol. I could go on forever…

 • Jeg finner alltid noen grunner til å elske ting: Biblioteket; å tråkke på tørre løv; store, varme tøfler; en kopp te; eller kaffe; eller bare kakao; å være inne i et telt når det regner; lyden av teltglidelås; å være inne i et telt og høre fuglekvitter; minuttet før jeg er ferdig med en stor opprydning; trestammer; grønt gress; lukten av babyklær; second-hand bookshops; å sitte ved bålet hele natten.

 • å være syk, å ha opp vinduene om vinteren, røkelse, morten abel, stemmen til brad roberts, marsipan, tights, kramer i seinfeld, pledd, å se lenge på øynene mine i speilet for å finne ut hvilken farge de er, kjøre båt, bade, hoppetau. :)

 • nese-nusser, fremmede som smiler til deg, legge seg under en varmm dyne i et kaldt rom, valpelukt, strikketøy, muffins, tekopper, farfar som forteller eventyr, tulipaner, sommerkjoler med prikker på :)

 • felles bekjente har ført meg til hjartesmil (og et uskyldig ønske om endring av legning/sivilstand)jeg elsker din biografilogg men med grunn; de lyriske sukkerdropsene, illustrasjonene, fotografiene, blondene og pastellfargene, beskrivelsene, kreativiteten, estetikken

 • åå kokos-is er så ekstremt, ekstremt godt.jeg elsker (iallefall akkurat i dag) følelsen i beina etter å ha løpt 3000 meter, friedrich nietzsche, post, pasta, varme dusjer og fight club (filmen).

 • SÅ herlig liste med fine ting. elsker bloggen din, morninger, frokost, lp-plater, markblomster, markjordbær, shopping, bilder av folk med sigaretter i hånda;for det så sexy(men kun bilder av det), marie antoinette filmen, storm&uvær, bruktbutikker, te =)

 • jeg elsker lukten av gamle trebåter, å sitte sammen med gamle mennesker når de forteller historier fra da de var unge, kjolene til oldemor som jeg har arvet, sitte å høre på når bestefar spiller trekkspill og finne vinylplater jeg elsker på loppemarked.

 • Hei. Bloggen din er nydelig. Jeg måtte bare dele den med alle andre, så jeg skrev et lite innlegg om den i min blogg. Og så stjal jeg tittelbildet ditt, selvsagt er det kreditert. Håper det er i orden. Eva

 • Lillebroren min på tre år, lukten av nyklipt gress, sove, ligge og bli holdt rundt, mormors hjemmebakte rundstykker, å gå barbeint i varm sand, folk som kan spille piano, vår, å ta bilder, lyden av bål.

 • Kva eg elskar heilt utan grunn: Kyss, stølsliv, smågodt, å verte heldt rundt, å ha nokon å væra glad i, nynorsk, bilete, songtekstar, stearinlys, sumar, måleri, å hoppe på trampoline i plaskregn, å synge så høgt du kan i eit fjøs, fargar, fred, og kjærleik (:

 • Min familie. Stemmen til Brian Molko. Barndom i St.Petersburg. Lukten av gress. Regnbue. Betsemors pannekaker. Gammle bøker. Arkiver på biblioteket. Te-kvelder med familien. Klemmer fra nære mennesker. Kyss. Regndråper. Nybakt brød. Telys. Romantiske kvelder. Fotografier. Peis. Frankrike. Markjordbær. Steffan. Film. Mine foreldres band. Midnattsol. Nordlys.Er helt avhengi av bloggen din!

 • så fin liste.selv elsker jeg, nokså helt uten grunn: nakker, ryggsøyler, legger og overarmer. ligge i hengekøya på hytta om natta og se på stjernehimmelen. høye trær. tordenvær. kanoer. tørkede og pressede blomster. oldefars gamle klokke. kattesnuter. når lys fra biler om natta kryper over veggene og takene gjennom gardinsprekkene. regnvær om natta og gatelys som speiles i vått asfalt. parfymeflasker. lp-plater. piano og fiolinmusikk.

 • å le sammen med vennene mine. å ha rolige lørdagskvelder med familien. den rosa pysjamasbuksa mi. dobbeltdyna mi. nytt sengetøy. spa. q-tips. rosetter og stukkatur. bøker. å treffe i søppelkassa hvis jeg kaster noe på avstand. det er så mye!Har anbefalt deg på den lille bloggen min, forresten. Ta gjerne turen innom. :)

 • Det skarpe mønsteret på ananasen. Lukta av verneverdige universitetsbygg. Sand mellom tærne. Fargane på himmelen. Lydar frå dalen. Å kaste stein i havet.